Multumesc,dar din pacate nici unul nu putem beneficia din cele spuse mai sus.
Buna ziua,am o fetita de de 2 luni pentru care primesc decat alocatia de 200 de lei,deoarece nu am putut intra in prenatal din cauza ca nu am avut fix 12 luni,iar sotul castiga doar 900 de lei....as vrea sa stiu daca putem beneficia de vreun ajutor.Va multumesc!
Anul trecut am lucrat fara contract de munca(adica perioada iulie 2013-ianuarie 2014),si abia in februarie 2014 mi-au facut contract,care m-au si pacalit deorece in mana mi-au dat un contract de 8 ore,si de curand l-am verificat la fortele de munca si am descoperit ca este pe 4 ore,si bineinteles ca i-am reclamat la itm pentru problema cu contractul,iar raspunsul primit a fost ca eu lucrez cu acte in regula.
Deci in concluzie cred ca nici eu nu pot beneficia de acei bani.
Am crezut ca se poate plati (aici ma refer la sotul) din urma,si ca putem beneficia.
Este primul copil,nu stiu care este procedura cu stimulentul de insertie...Data nasterii este la inceputul lunii august,3-4 august.
Sotul dupa cum am spus a lucrat in perioada aprilie2013-ianuarie 2014,dupa care a avut intrerupere si a reluat activitatea anul acesta in mai(lucreaza si in prezent) avand un contract de 8 ore.
Vreau sa stiu daca se poate plati din urma(adica perioada care a avut intrerupere) la fortele sau in alta parte ptr a beneficia de acei bani,deoarece am inteles ca trebuie sa ai 12luni consecutiv.Sau nu este asa?
Am inteles,dar se poate plati din urma la fortele de munca sau in alta parte??
sotul a lucrat anul trecut in perioada Aprilie 2013-Ianuarie 2014....a reluat activitatea in mai 2014...iar pe net am vazut un cuantum stimulent de insertie conf.OUG nr.111/2010 pentru copii cu varsta de la 0 la 2 ani - 500 lei,as vrea sa stiu daca putem beneficia de acesti bani...sau daca se poate plati din urma,ca am inteles ca daca ai 12 luni putem beneficia de acesti bani,sotul ducandu-se incontinuare la munca.dar nu stiu daca se poate plati la fortele de munca,sau in alta parte. Va multumesc!
Cuantum stimulent de insertie
Dar as vrea sa stiu altceva....sotul a lucrat anul trecut in perioada Aprilie 2013-Ianuarie 2014....a reluat activitatea in mai 2014...iar pe net am vazut un cuantum stimulent de insertie conf.OUG nr.111/2010 pentru copii cu varsta de la 0 la 2 ani - 500 lei,as vrea sa stiu daca putem beneficia de acesti bani...sau daca se poate plati din urma,ca am inteles ca daca ai 12 luni putem beneficia de acesti bani,sotul ducandu-se incontinuare la munca.dar nu stiu daca se poate plati la fortele de munca,sau in alta parte. Va multumesc!
Nu sunt studenta,m=au pacalit cu contractul de munca,in mana mi-au dat un contract de 8 ore,iar ei la fortele de munca plateau pe 4 ore....Le-am facut reclamatie,si bineinteles ca au dat bani si au iesit cu toate actele in regula,ba chiar mi-au spus in fata ca acel contract de 8 ore il pot arunca la gunoi ca eu lucrez cu acte in regula,si plus de asta nici macar nu mi-au dat banii corect pe ceea ce am muncit si nici pe medical pe luna mai....iar acum m-am dus sa imi dea banii,k aveam o saptamana lucrata pe care trebuia sa imi dea 250lei si plus 3saptamani de medical....iar ei mi-au dat doar 240lei pe toata luna mai si mi-au zis k nu am nici o dovada k lucram 12 ore pe zi si ca eram platita cu 50lei pe zi......Dar asta e tara in care traim,daca ai bani scapi foarte usor.....
eu lucram de la 7-19.30 iar salariul era 1000Ron in mana.iar ei ptr mn platesc la stat un contract de 4 ore adica 425Ron,dar ce ma deranjat pe mine este faptul ca am fost mintita cu acel contract si cu toate cele spuse pana acum.