Ce tarif trebuie să plătească PFA -ul, II sau I F daca solicita o autorizație de capturare animale sălbatice de la Agenția pentru Protectia Mediului in condițiile in care prin Ord. 865/2014 sunt prevăzute tarife pentru persoane juridice și persoane fizice?
La ce categorie de tarif încadrăm PFA -ul, II și IF pentru a putea obține această autorizație?
Ordinul Ministerului Apelor și Mediului Înconjurător Nr. 7 din 27.01.1990 pentru construirea parcurilor naționale și rezervațiilor integrale din fondul forestier al statului este în vigoare în momentul de față?
Cum se poate ști sigur daca mai este în vigoare daca nu -l găsesc în Monitorul oficial.
Nu am găsit nici un alt act normativ în care sa se menționeze că acest ordin a fost abrogat.
In schimb parcurile naționale menționate în ordinul. Nr. 7 din 1990 au mai fost prevăzute și în Legea Nr. 5 din 2000.
Multumesc pentru raspuns!
.
Mi s-a spus ca nu pot sa dau examenu de grad deoarece calificativul pe anul 2012 reprezinta doar perioada ( 27 aprilie 2012 - 31 decembrie 2012) deoarece in 27 aprilie 2012 m-am intors din concediu de maternitate. Drept urmare nu ar fi doi ani calendaristici pana in 31 decembrie 2013 ci doar 1 an si 10 luni.
As dori sa stiu daca intradevar nu pot participa la exmenu de grad conform legii.
Multumesc!
Buna ziua,
As avea nevoie de o parere referitoare la avansarea in grad superior la functionari publici: sunt pe grad principal din 2006, calificative f. bine, dar am suspendare din pentru cresterea copilului din 2009 pana in 27 aprilie 2012.
Din 27 aprilie 2012 pana in 31decembrie 2013 am 2 calificative f. bine.
In 2014 pot sa particip la examen de promovare in grad?