avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate suditucristian

Activitate suditucristian

Răspuns la discuția Divort
sa spunem ca aflu adresa, pot baga divort in romania ?
nu mai stiu nimic de ea de 12 ani. astazi mi-a scris pe fb ca este in irlanda, daca locuieste acolo. in rest nimic
eu sunt in Romania din 2004, ne-am casatorit in Irlanda in 2002 , m-am intors in tara ptr ca imi expirase contractul de munca. nu am mai putut sa-l prelungesc aici

ce inseamna sa am probleme la proces, nu avem nimic in conum, nici copii. si cum sa transcriu casatoria in Romania
Discuție Divort
Buna ziua, m-am casatorit in Irlanda (2003) cu o britanica , dar din 2005 nu am mai avut nimic comun,eu am revenit in Romania. Ea nu a divortat nici acum. Doresc sa divortez si care sunt procedurile. Pot baga divort in romania ?
Răspuns la discuția Acord vecini
si daca vecinii sunt la 70 de metrii de locatie ?
Răspuns la discuția Acord vecini
spatiul si terenul este inchiriat de la proprietari care sunt de acord cu terasa respectiva
Discuție Acord vecini
Buna ziua , doresc sa stiu ce acord vecini trebuie sa iau ptr deschiderea unei terase : locatie este gard in gard cu alta terasa - partea stanga , in spate cu o institutie de cultura dar distanta este 50 metrii , in dreapta un bloc de locatari distanta de 70 metrii , in fata un alt restaurant , dar stradal - distanta 70 metrii
Buna ziua doresc sa stiu ce acte imi trebuiesc ptr a obtine autorizatia de functionare la un club de biliard