avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare club biliard
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare club biliard

Buna ziua doresc sa stiu ce acte imi trebuiesc ptr a obtine autorizatia de functionare la un club de biliard

Alte discuții în legătură

Pot sa deschid o intreprindere individuala in alt judet?????? armand38and armand38and VReau sa deschid un club cu cateva mese de biliard si mese de tenis si doresc sa stiu daca pot sa functionez ca pfa sau intreprindere individuala sau asociatie ... (vezi toată discuția)
Problemă cu “acordul vecinilor “ Danell Danell Buna ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutați cu următoarea problemă: Vreau sa deschid un club de noapte pe o proprietate privată ( nu e bloc ) și nu ... (vezi toată discuția)
Acord vecini functionare club/restaurant după 22.00 Vera11C Vera11C Bună ziua! Locuiesc într-un imobil care este lipit de un spațiu comercial, cu club / restaurant la demisol. Avand în vedere ca sunt construcții la calcan, ... (vezi toată discuția)