am auzit ca este ceva lege acuma noua legata de indemnizatia pentru crestere a copilului , cica , pot sa beneficiez de aceasta indemnizatie si sa si muncesc cu norma intreaga ( 8 h/zi ) stiti voi ceva legat de asta ?
multumesc
Buna , am o mica problema , daca firma sustine ca actele pentru risc sunt gata ( trebuie doar semnate de medicul de la medicina muncii din cadrul ITM iar acel doctor este in concediu ( si culmea ca nu este nimeni sa il inlocuiasa ) si au trecut cele 10 zile in care trebuia depuse la ITM .. Ce este de facut ?
multumesc anticipat
Buna, am si eu o problema , medicul ginecolog a zis ca sarcina mea este cu risc si a zis sa ma duc la medicina muncii ( de la firma la care lucrez ) pentru a ma putea duce pe risc maternal , insa medicul de acolo nu vrea sa ma trimita .... Ce pot sa fac in cazul asta , mentionez ca lucrez in conditii de stres , fum , ridicat greutati ....
La inceputul lui decembrie ar trebui sa nasc , dar am o pauza in luna ianuarie ( in care nu am avut un loc de munca ) , daca era sa nasc in ianuarie 2015 as fi avut cele 12 luni ... si vreau sa stiu daca pot face cumva cu luna ianuarie sa pot beneficia de CCC
buna ,
imi lipseste o luna din cele 12 luni pentru a beneficia de maternitate ( ianuarie ) . vreau sa stiu daca se poate platii retroactiv luna respectiva si daca da , unde .
Multumesc