avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_yna

Activitate ioana_yna

Bună ziua.
am o problema cu încadrarea mea situația stă cam așa:
- în anul 2016 cu data de 1 august am devenit functionar public definitiv . La reincadrare pe statul de functii cu data de 01.08.2016 apare asa : funcția= consilier asistent, sudii= S, clasa de salarizare= 32, salariu de incadrare= 0, spor de vechime= 0, salariu de baza = 1050 lei la care se adauga 12% conform oug 27/2015+ 10% conform oug 27/2015+ spor toxicitate 15% = salariu brut. intrebarea mea este urmatoarea : toate acele mariri + sporul de toxicitate se adauga la salariu de baza format din salariu de incadrare +sporul de vechime si rezulta salraiu de baza? sau se adauga numa vechimea la salariu de incadrare fara mariri si toxicitate rezultand salariul de baza care daca este mai mic de 1250 lei este obligat prin lege sa ne dea minimul si sa se adauge celelalte mariri+sporul de toxicitate?
Va multumesc si scuzati eventualele greseli .
Bună ziua

Aș avea o întrebare pentru dumneavoastră: eu am fost angajată cu data de 1 iulie în cadrul unei primarii pe post de consilier agricol clasa I grad profesional debutant d.nul secretar de la respectiva primarie ne-a încadrat cu salariul minim pe economie adica 1050 fara nici un spor. Întrbarea mea este: în cadrul primariei există 6 functionari publici care beneficiază de sporul de toxicitate 15% si de sporul dat acum prin lege conform OUG 27/2015 12% plus sporul de vechime si eu nu beneficiez de nici unul dintre acestea e corect sau ar trebui sa beneficiez si eu. Răspunsul d.nului secretar a fost că sporurile ar fi incluse în salariul de baza și că de sporul de vechime un al treilea nu pot să beneficiez până devin funcționar public definitiv.
Vă mulțumesc aștept răspunsul dumneavoastră.
Răspuns la discuția SALARIZARE FUNCTIONARI PUBLICI
nu mă supăr deloc, mulţumesc pentru sfaturile dumneavoastră, însă intenţia mea nu a fost să scriu corect(am scris în grabă), vroiam să primesc numai un răspuns.
vă mulţumesc pentru el :)
Buna ziua.... eu intentionez sa particip la un concurs pentru angajare pe post de referent debutant agricol cu studii superioare....imi puteti spune va rog informativ ce salar as avea?.... va multumesc
buna ziua
am o problema cu o banca din romania si as dori sa o actionez in instanta pentru ca eu consider ca au facut abuz la toate comisioanele,cu ceva acte aditionale pe care se presupne ca eu leas fi semnat........ si nu avrut sa imi reduca dobanda cu toate ca am facut o cerere in scris adresata lor.....ca sa o pot da in judecata mam gandit ca imi trebuie dosarul complet cu banca respectiv cu toate ca am cerut de la banca respectiva sa mi se imprime dosarul, au refuzat pe motiv ca ei nu au arhiva si ca dosarul sar afla la bucuresti........
ce demersuri ar trebui sa fac sau ce anume sa mentionez in cererea pe care trebuie sa o trimit la bucuresti pentru a intra in posesia dosarului
va multumesc si astept raspunsul dvs.
va rog sa ma ajutati
buna ziua
de aproximativ un an de zile lucrez ca pfa pentru o primarie fiind absolventa de facultate silvicultura şi absolventa a unui curs agricol si postul pe care lucrez este cel de referend agricol, anul acesta am sansa sa se scoata postul la concurs
as vrea sa stiu care sunt criteriile de salarizare si unde m-as incadra eu?
care ar fi treapta de debutant sau care?
se va tine cont de anul anterior in care am fost angajata sau nu?