avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dosar complet de la banca pentru a o putea da in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dosar complet de la banca pentru a o putea da in judecata

buna ziua
am o problema cu o banca din romania si as dori sa o actionez in instanta pentru ca eu consider ca au facut abuz la toate comisioanele,cu ceva acte aditionale pe care se presupne ca eu leas fi semnat........ si nu avrut sa imi reduca dobanda cu toate ca am facut o cerere in scris adresata lor.....ca sa o pot da in judecata mam gandit ca imi trebuie dosarul complet cu banca respectiv cu toate ca am cerut de la banca respectiva sa mi se imprime dosarul, au refuzat pe motiv ca ei nu au arhiva si ca dosarul sar afla la bucuresti........
ce demersuri ar trebui sa fac sau ce anume sa mentionez in cererea pe care trebuie sa o trimit la bucuresti pentru a intra in posesia dosarului
va multumesc si astept raspunsul dvs.
va rog sa ma ajutati
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
ioana_yna, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 12:36, 21 Iunie 2014
Sa va angajatri un avocat! Cu militia, cu primaria, prefectura, bancile, etc nu va descurcati fara solide cunostinte juridice, cum nu le aveti, aveti nevoie de asistenta de specialitate. Chiar daca ati primi copia dosarului, tot ati fi nevoit sa apelati la un avocat. Asa ca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in posesie teren bucuresti -militari alexandrutoma alexandrutoma Salutare, Unchiul meu e unicul mostenitor al unui teren in cartierul Militari. Problema este ca nu avem decat copia de la arhivele statului a Contractului ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar penal valyvas valyvas Buna ziua!am depus acum o luna si ceva cerere de consultare si 3 fotocopii dintr-un dosar penal,fiind in calitate de fiu al pârtii vatamate(tatăl meu a ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)