Adriantot a scris:
Asa este, aveti dreptate ca trebui sa vi se calculeze penalizari inca de acum 3 ani. Dar asa cum in acest moment sesizati faptul ca s-a trecut la calcularea acestor penlizari, era dreptul dumneavoastra (constitutional daca vreti, sau european) sa fi solicitat, sa fi sesizati in fiecare luna din mai 2011 pana acum ca nu vi s-au aplicat penalizari.
Trebuia sa sesizati atunci presedintele, apoi primaria... si sa fortati pe cei care conduc asociatia sa va calculeze penalizari. Puteati, conforn legii 230/2007, ca in termen de 10 zile de la afisarea fiecarei liste sa contestati sumele reprtizate, solicitand aplicarea penalizarilor.
Iar daca nu voiau sa aplice penalizari, trebuia sa propuneti in adunrile generale din 2012, 2013, 2014 alegerea altor membri ai comitetului.
Bun, dar este legal sa le mai aplice acum? Adica, am vreo sansa in instanta? Pana la urma vina, eu nu cred ca este a mea. Din cate stiu, trebuia in adunarea generala sa stabileasca dupa ce perioada aplica penalitati si in ce procent. Or, eu nu am habar de asa ceva, pentru ca desi art.25 alin.4 din Lg.230/2007 prevede clar ca hotararea ad. generale se comunica in scris tuturor proprietarilor, niciodata nu mi s-a comunicat vreo hotarare. Este legal, fara sa fi fost notificata, fara sa fi fost instiintata ca voi plati penalitati, sa-mi fie aplicate penalitati de pe 3 ani in urma? Multumesc anticipat.