Are cineva rabdare sa imi descrie amanuntit ce face un contabil nou angajat(studii superioare si fara experienta) in primele 3 luni?Mentionez ca nu ma intereseaza ce face un contabil primar,ci mai mult de atat:contabilitate financiara.
Stie cineva unde pot gasi grile pentru matematica-economica(fac.stiinte economice anul 1,sem 1)si economie politica(fac.stiinte economice anul 1,sem 2)?
Capitalul social se împarte în 296.052,50 de părţi sociale egale, în valoare nominală de 1 RONfiecare, deţinute în totalitate de asociatul unic.Capitalul social subscris şi vărsat este de 296.052,50 Lei,si îl deţine în totalitate asociatul unic – persoană juridica cu cetăţenie germană,care îndeplineşte funcţia de administrator şi suportă în totalitate eventualele pierderi.
1.Se inregistreza subscrierea capitalului social.
Organigrama firmei este urmatoarea:
-In varf e administratorul.Are subordonatul:Assistent.
-Subordonatii celor 2 de mai sus sunt:HR,FINANCE,OPERATION,CATEGORY MANAGEMENT,ADMINISTRATION,MARKETING MANAGER.
-Subordonatii HR sunt:HR administrator Timisoara,HR administrator Bucuresti,TRaining,HR administrator
-Subordonatii FINANCE sunt:ACCOUNTANTING,CONTROLLING
ETC
Care sunt departamente?Care sunt compartimente?
buna ziua va rog sami dati un raspuns la aceasta antrebare an 1951 familiea mea a fost depotata cu domiciliu fortat an lagarele dela bicaz mama mea an preuna cu fratele meu avea varsta de 4 luni dupa 6 luni de zile fratele meu a decedat din cauza conditilor dintre care pot dovedi cu certificatul de deces al fratelui . varog sami dati un raspuns ce as putea face sa optin despagubiri di partea mamei si al fratelui va multumesc cu respect va astept raspusul.