avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Diferenta dintre departament si compartiment
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Diferenta dintre departament si compartiment

Organigrama firmei este urmatoarea:
-In varf e administratorul.Are subordonatul:Assistent.
-Subordonatii celor 2 de mai sus sunt:HR,FINANCE,OPERATION,CATEGORY MANAGEMENT,ADMINISTRATION,MARKETING MANAGER.
-Subordonatii HR sunt:HR administrator Timisoara,HR administrator Bucuresti,TRaining,HR administrator
-Subordonatii FINANCE sunt:ACCOUNTANTING,CONTROLLING
ETC
Care sunt departamente?Care sunt compartimente?
Cel mai recent răspuns: Costi1989 , utilizator 10:14, 6 Septembrie 2014
Pe scurt, ca sa intelegeti simplu: compartimentul este cea mai mica entitate dintr-o organizatie. Compartimentul poate fi alcatuit si dintr-o singura persoana (adica omul si compartimentul). Urmeaza biroul, care este mai mare decat compartimentul (cinci-sase oameni). Dupa birou, urmeaza serviciul. Dupa serviciu, departament, sucursala etc.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Structura functionala (partea de conducere) la o sc miki2_1 miki2_1 Buna, Am ajuns si eu in ultimul an de facultate si am de facut licenta. Problema e ca am gestiunea si contabilitatea capitalurilor proprii la o SC. In planul ... (vezi toată discuția)
Fisa de post manager marketing eujad eujad ma puteti ajuta cu fisa de post ptr manager marketing?multumesc (vezi toată discuția)
Fisa postului de asistent tehnic sergiumarin sergiumarin Va rog mult sa-mi prezentati o fisa de post pentru asistent tehnic in cadrul unui proiect desfasurat in colaborare cu UNICEF....se refera la protectia ... (vezi toată discuția)