avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Contabil incepator
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Contabil incepator

Are cineva rabdare sa imi descrie amanuntit ce face un contabil nou angajat(studii superioare si fara experienta) in primele 3 luni?Mentionez ca nu ma intereseaza ce face un contabil primar,ci mai mult de atat:contabilitate financiara.
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
Costi1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costi1989 , utilizator 13:38, 28 Martie 2015
Depinde de fisa postului, poate sa faca de exemplu numai asezat sau evidenta acte primare si/sau chiar anumite inregistrari in programul de contabilitate (de ex facturi, chitante, etc) dupa caz. Este cam greu de raspuns la intrebarea dvs., cel mai bine verificati fisa postului unde urmeaza sa va incadrati.
Inregistrari in programul de contabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului elenadragan elenadragan Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Fisa postului - abuz? Carla_eta Carla_eta Buna ziua, Se pare ca am o mica problema. Sunt angajata la o firma de cateva luni si nu am semnat inca fisa postului. In contractul de munca sunt angajata ... (vezi toată discuția)
Incadrare studii superioare corish corish Sunt angajata din iulie 2010 la o fabrica, in cadrul unui departament de productie, in functia de referent, post prevazut pentru studii medii.La momentul ... (vezi toată discuția)