avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare studii superioare

Sunt angajata din iulie 2010 la o fabrica, in cadrul unui departament de productie, in functia de referent, post prevazut pentru studii medii.La momentul respectiv, angajata de la resurse umane mi-a justificat incadrarea in baza faptului ca am terminat Facultatea de Administratie Publica si ca in timp imi va gasi un loc care sa corespunda pregatirii mele profesionale. In decembrie 2010 m-am mutat la departamentul financiar-contabil,urmand sa ma ocup de contabilitatea de gestiune din cadrul fabricii.Persoana de la resurse umane mi-a spus zilele acestea ca nu ma poate incadra cu studii superioare ptr ca legea nu-i permite.As vrea sa stiu ce posibilitate exista ca eu sa fiu incadrata cu studii superioare in cadrul depart. financiar-contabil in conditiile in care eu sunt licentiata in stiinte administrative?
Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , Consultant resurse umane 10:20, 25 Februarie 2011
Buna seara !
In conditiile date , nu puteti fi incadrata legal pe un post conform pregatirii dvs. (studii superioare) ...:sorry:
Ce functie urma sa ocupati in cadrul departamentului financiar-contabil?
Daca fisa postului nu prevede pregatire economica superioara, atunci ar putea sa va incadreze pe un post cu studii superioare, dar pentru activitati care nu este obligatorie pregatire economica superioara repet. De exemplu ptr diferite evidente pe proiecte, furnizori, etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii inspector resurse umane constantin_florea57 constantin_florea57 absolvent studii superioare fac. drept -stiinte juridice ce post pot ocupa in cadrul biroului resurse umane?. (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post Aurelia Tanase Aurelia Tanase Buna ziua Ma numesc Aurelia Tanase si am urmatoarea pregatire profesionala: - licentiat in stiinte economice, specializarea contabilitate si informatica ... (vezi toată discuția)