avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri pt deportati an bicaz an 1952
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri pt deportati an bicaz an 1952

buna ziua va rog sami dati un raspuns la aceasta antrebare an 1951 familiea mea a fost depotata cu domiciliu fortat an lagarele dela bicaz mama mea an preuna cu fratele meu avea varsta de 4 luni dupa 6 luni de zile fratele meu a decedat din cauza conditilor dintre care pot dovedi cu certificatul de deces al fratelui . varog sami dati un raspuns ce as putea face sa optin despagubiri di partea mamei si al fratelui va multumesc cu respect va astept raspusul.

Alte discuții în legătură

Despagubiri deportati 1952 in bicaz petrepetrica petrepetrica buna ziua as vrea sama ajutati cu o antrebare an 1952 faliea mea a fost deportata an bicaz cu domiciliu fortat parinti mei dintre care si fratele care doar 4 ... (vezi toată discuția)
Deportati paris50paris paris50paris Bune seara va rog un sfat am Inteles ca sa aprobat o lege ptr.fosti detinuti politici deportati si ptr. copii acestora va rog da ca se poate sa Imi dati un ... (vezi toată discuția)
Familie deportata- frate decedat- pot solicita despagubiri? ContSters344032 ContSters344032 buna ziua as dori un raspuns an 1951-1952 familia mea a fost deportata an bicaz dintre care si fratele meu care a decedat la varsta de 1 an din cauza ... (vezi toată discuția)