avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Familie deportata- frate decedat- pot solicita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Familie deportata- frate decedat- pot solicita despagubiri?

buna ziua as dori un raspuns an 1951-1952 familia mea a fost deportata an bicaz dintre care si fratele meu care a decedat la varsta de 1 an din cauza conditiilor mizerabile cu care pot dovedi cu actul de deces si cu actele care au fost deportati va rog sama ajutati cun raspuns cum ar trebui sa procedez sa obtin despagubiri va stept raspun si va multumesc
Din pacate, la acest moment nu mai aveti un temei de drept pe care sa va întemeiați cererea. A existat legea 221/2009 care a prevazut aceste drepturi, numai ca dupa multe Ordonanțe si articole declarate neconstituționale, precum si un RIL, nu se mai pot solicita aceste drepturi.
dar se tot aude ca arfii reglementat aceasta lege 221.2009 an parlament ? va mutumesc frumos pt raspuns
:offtopic: @ Interventie moderator

@petrica2


Regulamentul Forumului Avocatnet.ro
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Prin urmare, va adresez respectuoasa rugaminte de a nu mai posta aceeasi problema de mai multe ori. Respectarea prevederilor Regulamentului de postare duce la evitarea stergerii mesajelor care contravin prevederilor acestuia.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
scuze multumesc
v-as ruga sa-mi trimiteti articolul de care as beneficia de aceasta lege va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Despagubiri deportati 1952 in bicaz petrepetrica petrepetrica buna ziua as vrea sama ajutati cu o antrebare an 1952 faliea mea a fost deportata an bicaz cu domiciliu fortat parinti mei dintre care si fratele care doar 4 ... (vezi toată discuția)
Consiliul national costel15 costel15 buna ziua cu rugamintea sa ma andrumati la aceasta antrebare am primit o decizie azi data 9-4-2015 decizie de la ( C.N.S.A.S)documente precum ca familia ... (vezi toată discuția)
Urmasii etnicilor germani deportati in rusia andreeaely andreeaely Buna ziua De curand am aflat de legea 221/2009 si as dori sa aflu care sunt pasii de urmat pt obtinerea unor despagubiri si daca exista sanse de obtinere a ... (vezi toată discuția)