buna ziua as dori un raspuns an 1951-1952 familia mea a fost deportata an bicaz dintre care si fratele meu care a decedat la varsta de 1 an din cauza conditiilor mizerabile cu care pot dovedi cu actul de deces si cu actele care au fost deportati va rog sama ajutati cun raspuns cum ar trebui sa procedez sa obtin despagubiri va stept raspun si va multumesc
Din pacate, la acest moment nu mai aveti un temei de drept pe care sa va întemeiați cererea. A existat legea 221/2009 care a prevazut aceste drepturi, numai ca dupa multe Ordonanțe si articole declarate neconstituționale, precum si un RIL, nu se mai pot solicita aceste drepturi.
Regulamentul Forumului Avocatnet.ro
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.
Prin urmare, va adresez respectuoasa rugaminte de a nu mai posta aceeasi problema de mai multe ori. Respectarea prevederilor Regulamentului de postare duce la evitarea stergerii mesajelor care contravin prevederilor acestuia.
Consiliul national
costel15
buna ziua cu rugamintea sa ma andrumati la aceasta antrebare am primit o decizie azi data 9-4-2015 decizie de la ( C.N.S.A.S)documente precum ca familia ... (vezi toată discuția)