avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consiliul national
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consiliul national

buna ziua cu rugamintea sa ma andrumati la aceasta antrebare am primit o decizie azi data 9-4-2015 decizie de la ( C.N.S.A.S)documente precum ca familia mea a fost deportati an colonia bicaz precum si fratele cu varsta de 1 an si dupa o luna de zile a decedat va rog respectos sa mi dati un sfat citez prin urmare va sfatuim sa depuneti cat mai curand documentele care v-au fost transmise agentiei pentru plati si ispectie sociala constanta ne exprimam disponibilitatea de a comunica la cererea acestui un punct de vedere referitor la documentele pe care le detinem an custodie. va rog smi explicati ptr. ce am fost trimis la acesta istitutie ? va astept raspuns si mutumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2015
costel15, utilizator
Cel mai recent răspuns: costel15 , utilizator 23:54, 10 Aprilie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
costel15 a scris:

buna ziua locuiesc an constanta cu rugamintea sa ma andrumati la aceasta antrebare am primit o decizie azi data 9-4-2015 decizie de la ( C.N.S.A.S)documente precum ca familia mea a fost deportati an colonia bicaz precum si fratele cu varsta de 1 an si dupa o luna de zile a decedat va rog respectos sa mi dati un sfat, si spune asa citez prin urmare va sfatuim sa depuneti cat mai curand documentele care v-au fost transmise agentiei pentru plati si ispectie sociala constanta ne exprimam disponibilitatea de a comunica la cererea acestui un punct de vedere referitor la documentele pe care le detinem an custodie. va rog smi explicati ptr. ce am fost trimis la acesta istitutie ? va astept raspuns si mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2016 paris50paris paris50paris Buna ziua, Va rog sa mi dat si mie un raspuns, daca familia mea a fost stramutata in 1952 si fratele de virsta de 1 an si 6 luni care a decedat in tinpul ... (vezi toată discuția)
Despagubiri deportati 1952 in bicaz petrepetrica petrepetrica buna ziua as vrea sama ajutati cu o antrebare an 1952 faliea mea a fost deportata an bicaz cu domiciliu fortat parinti mei dintre care si fratele care doar 4 ... (vezi toată discuția)
Deportati paris50paris paris50paris Bune seara va rog un sfat am Inteles ca sa aprobat o lege ptr.fosti detinuti politici deportati si ptr. copii acestora va rog da ca se poate sa Imi dati un ... (vezi toată discuția)