avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate gyulia22

Activitate gyulia22

Răspuns la discuția Succesiune
Gabriel Klein Kiritescu a scris:. Si daca fratele nu vine la succesiune? A spus ca nu il intereseza pentru ca a renuntat oricum? Multumesc.ps. Desi i-am spus ca trebuie sa vina pentru sora.

Fratele a renuntat doar la mostenirea de pe urma defunctei dumneavoastra mama nu si de pe urma surorii.

Răspuns la discuția Succesiune
Si daca fratele nu vine la succesiune? A spus ca nu il intereseza pentru ca a renuntat oricum? Multumesc.ps. Desi i-am spus ca trebuie sa vina pentru sora.
Discuție Succesiune
MAma a decedat in 2001. Sora in 2014(doi copii au decedat in 2011 si 2013 necasatoriti, fara copii). Fratele a renuntat la succesiunea mamei express in 2014 dupa moartea surorii iar eu am acceptat. Intrebare: de ce se face succesiunea acum intre mine si sora mea decedata si trebuie chemat din nou fratele sa renunte dupa sora decedata? Nu ar trebuii sa fiu direct eu mostenitoare? Multumesc
Răspuns la discuția Certificat de mostenitor nr 2
Va multumesc frumos !
Răspuns la discuția Cum se poate face succesiunea?
Nu, nu au fost casatoriti, nu au avut copii, au murit tineri si nu au apucat sa-si faca familii.
Răspuns la discuția Certificat de mostenitor nr 2
Ce raspuns dragut !!! Nu ma asteptam , multumesc ! Da sunt vie...inca si poate ca nu m-am exprimat bine sau cu termeni mai pomposi, desi am si eu ''putina'' carte.
Avand un prim certificat de mostenitor, cred ca este logic ca a avut loc o succesiune dupa o persoana decedata! AM declarat toate terenurile, mai putin unul pe care acum vreau sa il trec pe un al doilea certificat de mostenitor. Oare m-am facut inteleasa ? Sau din cauza ironiilor cea care nu intelege sunteti dumneavoastra? Multumesc oricum ! :))) Doamne, mare mai e gradina ta!
Răspuns la discuția Cum se poate face succesiunea?
Intelesesem ca s-ar putea face prin tribunal....nimic concret insa nu stiu.
Răspuns la discuția Cum se poate face succesiunea?
sora mamei e si ea decedata! :(
Bunica decedata, sora mamei(fara sot ) impreuna cu singurii cei doi copii decedati, fratele mamei cu renuntare expressa la succesiunea mamei, mama singura mostenitoare. Intrebare: poate mama sa imi faca mie direct succesiunea pe numele meu? Cum se poate face? Multumesc
Buna seara, subiect: Cum pot face un al doilea certificat de mostenitor daca nu am acte de proprietate pe un teren insa e trecut la rol si platesc impozit pe el la primarie. Am omis sa il trec prima oara din motive personale. Se poate, cum , ce acte trebuie? Multumesc.