avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate pinkiecryss

Activitate pinkiecryss

Ieri am semnat un contract individual de munca cu un magazin, pentru postul de director si tocmai am aflat de multe nereguli din cadrul lui,plus o reclama foarte proasta.Daca renunt,ma pot obliga sa stau 20 de zile in preaviz, asa cum scrie in contract?Va mentionez ca doar o zi am lucrat.
Răspuns la discuția Inmatriculare
Din cate stiu, nu avea cum sa inmatriculeze masina fara sa achite timbrul de mediu.
Răspuns la discuția furt calificat
Am inteles.Multumesc mult!
Răspuns la discuția furt calificat
Multumesc frumos!As mai avea o intrebare...el in Austria si-a recunoscut fapta si nu a beneficiat de acea reducere din pedeapsa.se poate face ceva in cazul acesta?
Discuție furt calificat
Daca cineva a primit 4,5 ani detentie in Austria pt complicitate la furt si a fost transferat in mai in tara,ce sanse are sa iasa mai repede?In Austria a savarsit 2 ani jumate.Va rog ajutati-ma
Răspuns la discuția Complicitate furt
Tin sa spun ca nu el a cerut transferarea.Cei din Austria au decis asta.Avocatul care il are pare putin pe langa situatie.L-am sunat sa il intreb cum merge treaba si mi-a zis ca a facut o cerere pentru reducerea pedepsei,dar din cate am inteles decizia data de austrieci e definitiva.S-ar putea cere redeschiderea cazului sau ce am putea face?El a primit 4 ani jumate,nu 3 jumate
Buna ziua.as vrea sa va prezint urmatorul caz si poate ma ajutati cu niste sfaturi.In 2011 Andrei a planuit o spargere la un abador in Austria,impreuna cu alte persoane.El doar a dus cu masina acele persoane si trebuia sa le si i-a de acolo.Au fost prinsi si a fost condamnat la 3,5 ani pt complicitate.A facut recurs si i s-a mai adaugat un an la pedeapsa,deciziafind definitiva si ievocabila.Anul acesta in mai a fost trimis in tara pe regim semi-inchis si impreuna cu avocatul au decis sa faca o cerere de recalculare a pedepsei sau reducere pe noul cod penal,ori recunoasterea orelor de munca din Austria.Avocatul e putin pe langa caz, spunand ca nu a mai avut de-a face cu o astfel de cauza.Mentionez ca in decembrie se implinesc 3 ani de cand e inchis.Ce sanse are sa iasa mai repede sau cum trebuie sa procedeze?