Ieri am semnat un contract individual de munca cu un magazin, pentru postul de director si tocmai am aflat de multe nereguli din cadrul lui,plus o reclama foarte proasta.Daca renunt,ma pot obliga sa stau 20 de zile in preaviz, asa cum scrie in contract?Va mentionez ca doar o zi am lucrat.
Multumesc frumos!As mai avea o intrebare...el in Austria si-a recunoscut fapta si nu a beneficiat de acea reducere din pedeapsa.se poate face ceva in cazul acesta?
Daca cineva a primit 4,5 ani detentie in Austria pt complicitate la furt si a fost transferat in mai in tara,ce sanse are sa iasa mai repede?In Austria a savarsit 2 ani jumate.Va rog ajutati-ma
Tin sa spun ca nu el a cerut transferarea.Cei din Austria au decis asta.Avocatul care il are pare putin pe langa situatie.L-am sunat sa il intreb cum merge treaba si mi-a zis ca a facut o cerere pentru reducerea pedepsei,dar din cate am inteles decizia data de austrieci e definitiva.S-ar putea cere redeschiderea cazului sau ce am putea face?El a primit 4 ani jumate,nu 3 jumate
Buna ziua.as vrea sa va prezint urmatorul caz si poate ma ajutati cu niste sfaturi.In 2011 Andrei a planuit o spargere la un abador in Austria,impreuna cu alte persoane.El doar a dus cu masina acele persoane si trebuia sa le si i-a de acolo.Au fost prinsi si a fost condamnat la 3,5 ani pt complicitate.A facut recurs si i s-a mai adaugat un an la pedeapsa,deciziafind definitiva si ievocabila.Anul acesta in mai a fost trimis in tara pe regim semi-inchis si impreuna cu avocatul au decis sa faca o cerere de recalculare a pedepsei sau reducere pe noul cod penal,ori recunoasterea orelor de munca din Austria.Avocatul e putin pe langa caz, spunand ca nu a mai avut de-a face cu o astfel de cauza.Mentionez ca in decembrie se implinesc 3 ani de cand e inchis.Ce sanse are sa iasa mai repede sau cum trebuie sa procedeze?