avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare

Buna ziua.Doresc sa mentionez ca sunt nou aici si imi cer scuze daca am postat unde nu trebue.
Am cumparat o masina un passat din 2003 euro 3 inmatriculata in romania.Am facut actele,contract de vanzare cumparare,vechiul proprietar mia spus ca este platita timbrul de mediu,eu am facut greseala si nu am luat adeverinata nimica iar acuma cand am fost sa fac dosarul pt reinmatriculare am constatat ca defapt acea taxa nu este platita.Ce pot face in cazul asta ?Sunt obligat sa platesc eu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel8925 , utilizator 21:03, 20 Iunie 2014
Daca nu ati verificat anterior incheierii formalitatilor,acum va confruntati cu consecinta lipsei de sinceritate a vanzatorului
Da,va revine dv obligatia achitarii taxei
Din cate stiu, nu avea cum sa inmatriculeze masina fara sa achite timbrul de mediu.
pai asta ma gandesc si eu.
noi acum am vb din nou iar el a spus ca a platit 100 mil la iasi...si imi spune sa mergem acolo..
dar pe foaia de la anaf scrie clar ca Nu este platit
Sincer nu stiu ce sa mai fac...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu numerele rosii de germania bmd_adi bmd_adi salut am si eu p problema.am cumparat o masina din germania am scos nr rosi de germania si am trecuto pe adresa de romania.am si adresa de germania dar a mia ... (vezi toată discuția)
Radiere si reinmatriculare flavius84 flavius84 am inmatriculat acum 3 ani in ro o masina din it ,nu am recuperat taxa si acuma vreau sa o radiez si sa o inscriu din nou in it pt ca sunt probleme cu numere ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism din 2009 bog-dan bog-dan Buna ziua, Am cumparat in anul 2009 un autoturism Dacia Logan (nou). In prezent as vrea sa il vand si as vrea sa stiu daca persoana care va achizitiona ... (vezi toată discuția)