avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o problema cu numerele rosii de Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o problema cu numerele rosii de Germania

salut am si eu p problema.am cumparat o masina din germania am scos nr rosi de germania si am trecuto pe adresa de romania.am si adresa de germania dar a mia fost mai usor..nu am scos nr rosi in romania deloc am ajuns cu ea si am vanduto acuma nu o poate inscrie ca nu iam nu stiu ce faoie de la primarie. ..am incercat sa i explic ca nu am scos nici numere nici nimik in romanaia..am duso si am vaduto...si din ce zice trebuie sa i dau foaie ca am impozitu platit...ce impozit ?masina nu o avut nr de romania si in germania e platit....ps eu is in germania si in momentu de fata...cum trebuie sa procedez? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: 3UGA , utilizator 20:48, 22 Iulie 2014
Pai inainte sa inmatriculati masina, este necesar sa prezentati si un act ca ati intregistrat-o fiscal, la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina furata luis adrian luis adrian buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mn intr-o problema am cumparat o masina cu nr de germania propietara a scos nr rosii in romania mia vandut-o mie print-o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina germania AdrianMe AdrianMe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 ... (vezi toată discuția)
Lipsa fiscal inmatriculare auto aurel1970 aurel1970 buna ziua .. am cumparat o masina cu nr rosii din jud Bacau eu fiind din mures cel din Bacau mia dat toate actele ale masini am facut rar am declarato la ... (vezi toată discuția)