avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masina furata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masina furata

buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mn intr-o problema am cumparat o masina cu nr de germania propietara a scos nr rosii in romania mia vandut-o mie print-o chitanta de mana pe care ulterior doamna in fata mea a rupt-o si a zis ca nu mai avem nevoie de ea eu am inscris masina in bulgaria neavand nevoie de contract de van zare cumparare acum doamna in cauza a venit si mia luat masina din spatele blocului fara mandat fara politie fara nimic pur si simplu si spune ca masina este a dansei,eu am facut plangere la politie va rog spuneti=mi ce sanse am sa recuperez masina va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 22 Mai 2010
Pe numele cui ati inmatriculat masina in Bulgaria? Aveti martori care sa stie ca ati achitat pretul masinii acestei dne?
sa inteleg ca doaman respectiva mai avea o pereche de chei? actele masinii originale sunt la dvs? cine apare ca proprietatr in actele masinii?
In cartea de identitate cine figureaza ca proprietar?
pe numele unui bulgar iar domnu mia facut mie procura si contract de vanzare cumparare mie nu mia spus nimik de o alta pereche de chei iar acum ca propietar in cartea masini figureaza domnu dar am contract de vanzare cumparare
Situatia este neclara.
Puteti face plangere la politie dar este indicat sa consultati un avocat mai inainte.
Ce valoare are masina?

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Masina retinuta la rar in bulgaria nada_toxic nada_toxic Buna ziua, am o mare problema. Acum 2 ani am achizitionat pe societate o masina secondhand adusa din strainatate neinmatriculata de la un dealer auto serios ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot recupera masina.. Pulwinder Pulwinder Buna ziua , ma numesc Ana... am o problema si v as ruga sa ma ajutati cu orice raspuns puteti si credeti de cuviinta ca as putea sa fac.. Am avut o cearta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism cu acte false Brunet&vagabont Brunet&vagabont Buna seara spuneti-mi,va rog,ce posibilitate exista sa pot inmatricula o masina in conditiile Care POLIȚIA ma oprit Mi-au luat numere carte talon ect.. si ... (vezi toată discuția)