buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mn intr-o problema am cumparat o masina cu nr de germania propietara a scos nr rosii in romania mia vandut-o mie print-o chitanta de mana pe care ulterior doamna in fata mea a rupt-o si a zis ca nu mai avem nevoie de ea eu am inscris masina in bulgaria neavand nevoie de contract de van zare cumparare acum doamna in cauza a venit si mia luat masina din spatele blocului fara mandat fara politie fara nimic pur si simplu si spune ca masina este a dansei,eu am facut plangere la politie va rog spuneti=mi ce sanse am sa recuperez masina va multumesc
am facut plangere la politie masina ma adus la 2500 de euro cu reparatie si inscriere insa dansa mia luat-o dupa 6 luni de zile spune ca iam furat-o eu dar dupa 6 luni sa trezit cai sa furat masina iar dansa a venit si mia luat-o dai parcare in spatele blocului in care stau pe mine ma intereseaza ce sanse am sa recuperez masina caci deocamdata masina imi apartine eu am luat-o in luna octombrie poate un avocat sa ma contacteze sau saimi dea numaru de telefon ca sa il contactez eu pt o consultatie sau eventual sal angajez
Daca puteti dovedi incheierea actelor cu respectiva persoana si apartenenta masinii dupa achizitionare,puteti formula plangere penala pentru furt,dar toate aceste probleme vor fi greu de demonstrat.
Eu nu cred ca o sa va recuperati masina decat dupa terminarea procesului penal, ceea ce poate insemna cativa ani...
La fel de bine se poate sa nu o mai recuperati niciodata.Depinde de probe...
In situatia mentionata in care nu sunteti mentionat in actele auto,pana la eventuala probare a tranzactiei cu persoana bulagara,auto,daca acesta poate fi identificat ,
ramane in custodia autoritatii responsabile in cercetare