avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate luciamonica

Activitate luciamonica

MULTUMESC!
Inteleg... sunt indiscreta daca intreb cam pe unde ajunge salariul?
este un post pentru studii medii? nu am stiut asta
ma interesa si pe mine un astfel de post...
Răspuns la discuția Nedumerire
va multumesc pentru raspuns!

Discuție Nedumerire
Buna!Am ablolvit studii universitare de lunga durata sprcializarea Fizica si cursuri postuniversitare de scurta durata specializarea Informatica.
Pot ocupa un post de Inginer de sistem sau Administrator retea?
Nu am un contract de vanzare cumparare cu acea persoana(intermediara). Am facut un schimb de masini. Ctr de vanzare este intre mine si proprietara masinii care a ajuns la mine.Urma ca acel intermediar sa faca contr. intre el si acea femeie apoi sa ma contacteze pentru a rezolva problema certificatul fiscal pt inmatricularea pe numele lui. Intre timp masina a fost vanduta...
Acum 2 ani am instrainat o masina.Urma ca in cateva luni sa vina sa obtina CF dar din pacate nu s-a intamplat asa masina ramanand la impozit si Politie tot pe numele meu. Intre timp a aflat ca masina a fost revanduta. Ce pot face sa o radiez de pe numele meu?
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
dupa incetare CIM 31 aug 2011 nu am avut nici un statut eram in postnatal ...
ultimul CIM incepe la 01oct 2013 pana la 01.07.2014
CCC incepe 01.dec. 2011 pana in 29 iulie 2013
inainte de CCC am avut CIM pe per. det. pana la 31. aug 2011
perioada de postnatal 31. aug 2011 pana la 01. dec 2011. a fost platita de asig. sociale
Am un stagiu de cotizare de 14 ani cu o pauza de 2 luni intre CCC si ultimul CIM si perioada de concediu crestere copil.
Asta nu inteleg ma afecteaza sau nu aceasta pauza de 63 de zile intre cele doua?