avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate popa1979

Activitate popa1979

Tocmai asta era intrebarea ,cum pot rezilia pentru ca nu pot ajunge cu tatal meu la un centru RDS iar cu chestia sa nu mai plateasca un operator rds mi-a spus telefonic ca poate fi actionat in judecata pentru neplata.
Am sunat dar mi-au spus ca numai in prezenta tatalui meu care este titular de contract pot rezilia
Cum reziliez contractul cu abonament tv pe numele tatalui meu.Precizez ca se deplaseaza foarte greu fiind imposibila prezentarea intr-un punct rds si nu mai locuieste la adresa mentionata in contract.De 2 ani achita un serviciu de care nu beneficiaza.Cum pot rezolva aceasta situatie ?
Buna ziua,am un baietel nascut pe 21 05 2014,sotia a reinceput activitatea la data de 1 04 2016 .vreau sa stiu daca putem beneficia de stimulentul de insertie pana la varsta de 3 ani dupa noua lege.Multumesc!
Am cm incheiat cu data de 1 04 2016 perioada nedeterminata,cu specificarea o luna de zile perioada de proba .Insa efortul fizic pe care il depun contravine starii mele de sanatate .Drept urmare vreau sa-mi dau demisia.Se poate fara preaviz?nu mai rezist.Zilele lucrate in baza cm mi se platesc daca imi dau demisia?sau care sunt conditiile?
Discuție somaj
Buna seara.As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de somaj in urmatorea situatie:24.10.2011pana la 23 04 2012 am fost in somaj.In perioada 01 07 2012 pana la 30 06 2014 am CIM cu perioada determinata.Dupa aceasta data mi sa inchis cim ,fiind nevoita 2 zile sa fiu preluata de casa de asig. pt a beneficia de concediu crestere copil 2 ani.Intrbarea este:dupa trecerea celor 2 ani am dreptul la somaj daca la ultimul loc de munca refuza sa ma mai primeasca.VA MULTUMESC!
Multumesc pentru raspuns!As mai avea o nedumerire.ziua de 1 iulie ,practic am cim inchis iar eu nu am terminat cele minim 42 zile de postnatal.pot depune dosarul dupa doar 41 zile de po stnatal?Concediul de maternitate se termina la o zi dupa incetarea cim. Mai am o intrebare:angajatorul este obligat pt plata concediului de risc maternal la sfarsitul fiecarei luni sau dupa ce i se vireaza de la stat dupa un an.Multumesc!
Am contract de munca cu perioada determinata pana la 30 iunie 2014.Din ianuarie 2014 am intrat in medical de risc maternal.Pe 21 mai 2014 am nascut iar cele 42 de zile de postnatal se implinesc pe 1 iulie 2014 data cu care imi inceteaza si contractul de munca iar angajatorul nu vrea sa mi-l mai prelungeasca.Care sunt pasii de urmat pentru a nu pierde indemnizatia de crestere.Multumesc