avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Rezilire contract abonament tv RDS
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Rezilire contract abonament tv RDS

Cum reziliez contractul cu abonament tv pe numele tatalui meu.Precizez ca se deplaseaza foarte greu fiind imposibila prezentarea intr-un punct rds si nu mai locuieste la adresa mentionata in contract.De 2 ani achita un serviciu de care nu beneficiaza.Cum pot rezolva aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: popa1979 , utilizator 22:32, 23 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Am sunat dar mi-au spus ca numai in prezenta tatalui meu care este titular de contract pot rezilia
~ Conținut șters la cerere ~
Tocmai asta era intrebarea ,cum pot rezilia pentru ca nu pot ajunge cu tatal meu la un centru RDS iar cu chestia sa nu mai plateasca un operator rds mi-a spus telefonic ca poate fi actionat in judecata pentru neplata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu firma "upc" si proprietarul imobilului in care am locuit Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua. Am o problema cu furnizorul de servicii TV, telefonie si internet [EDITAT]. Pana in luna mai 2010, timp de 4 ani, am locuit, in chirie, intr-un ... (vezi toată discuția)
Probleme contract rds nereziliat radu123456 radu123456 Buna ziua Am si eu nevoie de un mic sfat in legatura cu un contract de internet pe care il am inca cu RDS, chiar daca nu mai am internet de 6 ani. In ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rds in cazul schimbarii domiciliului in alt judet ContSters194735 ContSters194735 Am mai postat o data acest mesaj, din pacate nu mi-a raspuns nimeni. Va rog sa-mi dati un sfat, este urgent...Ce sa fac ca sa mi se rezilieze contractul cablu ... (vezi toată discuția)