Buna ziua! Am si eu o intrebare cu privire la o executare silita pusa in executare de ofiterul judecatoresc si anume:La firma la care lucrez s-a primit decizia de excutare silita pt o suma de bani pe care o datorez unei banci.Firma a pus poprire pe un cuantum de 25 din salariul meu.Conform deciziei CCR din 21.11.2013 art.659 alin.3 a fost declarat neconstitutional.Act publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 30, din 15 ianuarie 2014. Intrebarea mea este[/b]: daca executorul judecatoresc are acest drept sa ceara informatii despre locul meu de munca fie la Ministerul Public fie la orice alta institutie si daca poate sa impuna angajatorului sa mi retina din salariu o cota parte.Multumesc anticipat.
Buna ziua! Am si eu o intrebare si anume:Daca am primit o amenda pt.tulburarea linistii publice in valoare de 500 ron o pot plati la jumatate in 48 de ore?
Buna ziua! Doresc sa stiu daca pot cumpara o proprietate pe numele copillului meu fara ca acesta sa fie de fata la semnarea actelor de vanzare- cumparare.Mentionez ca proprietatea pe care vreau s-o cumpar vreau sa fie o surpriza.Multumesc!