avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpare proprietate

Buna ziua! Doresc sa stiu daca pot cumpara o proprietate pe numele copillului meu fara ca acesta sa fie de fata la semnarea actelor de vanzare- cumparare.Mentionez ca proprietatea pe care vreau s-o cumpar vreau sa fie o surpriza.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:57, 21 Iunie 2014
Doar daca are sub 16 ani puteti face asta.
Mergeti si ii aratati surpriza si apoi mergeti la notar si doar semneaza actele.
Si daca ar fi posibil sa se realizeze asa cum doriti, nu ar fi indicat.. sa nu fi avut surpiza dvs ca lui sa nu ii placa imobilul sau zona..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare teren, proprietari betivi notorii... Vlad N. Vlad N. Doresc sa cumpar un teren la tara, pentru constructia unei cabane. Mi s-a spus sa nu cumpar de la aceste persoane, pentru ca sunt betivi, si ar putea ataca pe ... (vezi toată discuția)
Conditie de pus la banca sa plateasca dupa semnare Nistor bucovineanu Nistor bucovineanu Buna ziua. Vreau sa achizitionez un apartament intr-un oras de la mine din zona. Am crescut in sat, in zona izolata. Nimeni nu stie sa ma sfatuiasca. Cum sa ... (vezi toată discuția)
Ce e de platit ca vanzator in urmatoarea situatie claudita79 claudita79 Pe data de 16 noiembrie 2006, X si Y sot si sotie = cumparatori iar Z si V sot si sotie = beneficiari ai dreptului de uzufruct viager, cumpara apartament de la ... (vezi toată discuția)