Va multumesc frumos !!! Seara buna !
Buna ziua ! Va rog,caut raspuns..Pe scurt,in urma unui concubinaj a rezultat un copil,nerecunoscut la nastere.Am crescut copilul singura,fara nici un ajutor din partea tatalui(precizez ca pana anul aceasta,nici nu a cunoscut.o).Dupa 10 ani,in martie al acestui an,a recunoscut copilul.Ideea este ca nu s.a schimbat nimic decat in sufletul copilului care nu.si doreste deloc numele tatalui de familie.Cum as putea sa imi ajut fata?Cum ii pot da inapoi numele mamei(eu) de familie pe care aceasta si.l doreste ? O zi placuta !
buna ziua..am revenit cu o intrebare la care nu am raspuns.Prietena mea se cununa la starea civila peste 2 saptamani.Problema este ca ea sta intr`o casa de stat (I.C.R.A.L.),contract avand tatal ei.Viitorul sot are buletinul facut de cineva in sectorul 5..Dupa cununie buletinele se vor schimba si problema este ca nu stie daca tatal ei il poate lua si pe acesta in spatiu..sau ea ..Va rog sa ma ajutati,multumesc !
multumesc din suflet,este mult mai simplu acum :)
deci tata nu poate face nimic la notar nici daca acestia nu vor nimic si in fata notarului renunta la orice drept..trb doar prin succesiune.Tata vrea sa`mi dea mie ce a ramas de la bunica (ea m`a crescut) si ceilalti veri ai mei la fel.Ma gandeam ca daca verisorii mei si tata pot merge la notar sa`i lase tot tatalui meu si de acolo ii era mai usor tatalui,ca sa trecem peste taxele de succesiune,avocat,etc..alta cale mai usoara nu vedeam..din nou,va multumesc din suflet ca va bateti capul cu prbl mea.:)
Va multumesc ! ma gandeam ca trb sa iau un avocat si de acolo mai departe multi pasi de urmat.Va multumesc ca ati inteles si ca ati dat un raspuns clar si rapid . O zi buna !
multumesc mult.Am uitat sa spun ca verisorii mei(4) n`au copii si media de varsta este de 19-27 :) si cei 4 nu vor nimic din mostenire,avand casele la km buni de locul unde bunica mea are terenurile si casa.Pe mine ma intereseaza in mod special daca pot sari peste succesiune si pot merge la notar avand in vedere ca nimeni nu vrea nimic de acolo :) va multumesc din nou !!
buna ziua ! am nevoie de un raspuns de la dvs,va rog mult.Bunica mea a decedat acum 6 ani.A avut 2 copii,unul nerecunoscut si trecut pe numele ei de fata* si un alt copil cu un alt sot(casatoriti legal).Copilul recunoscut(unchiul meu)si bunicii mei au murit.Unchiul meu are 4 copii cu sotia lui decedata si ea anul acesta.deci,au ramas doar tata care poarta numele ei ``de fata`` si verisorii mei.Succesiunea nu este facuta si m`ar interesa sa stiu daca tatal meu are voie la mostenirea dupa mama cat si verisorii mei.Precizez ca toate bunuriel au fost trecute pe numele bunicii mele(numele dupa casatorie).Pot merge la notar daca ei sunt de acord la renuntarea bunurilor sarind peste succesiune? va rog raspuns.multumesc