In anul 2019 un domn cadastrist a făcut lucrare la vecin,tot atunci mi-a făcut repozitionarea cadastrala (modificand coordonatele )fără consimtamantul meu. mi-a folosit copie de buletin (luata din primaria de care apartin eu nefiind in tara la acea data)si semnatura falsa..toate astea am constatat când am cerut actul aditional care era inscris in noul extras de carte funciara la care am lipsa 50 mp fata de cartea funciara făcută odată cu actul de vânzare cumpărare. ce pot face în momentul de fata , cadastristul mi-a maltratat curtea?
Bună ziua,din 2007 am acte de vanzare-cumparare teren plus casa de la parintii mei,când am făcut cadastrarea vecinul din fata era intrat cu casa și anexele pe terenul meu mai exact scurgerea casei e la mine in curte iar anexa e cu aprope 1 m .acum 1 an vecinul a făcut succesiunea i-am adus la cunostinta faptul ca atat casa cat si anexa sunt la mine in curte sunt foarte vechi si stau sa cada .acum fiind proprietar vrea sa vândă . ce pot face ca vecinul sa își pună la punct situația înainte de a vinde?
Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat.as vrea sa stiu la ce riscuri ma pot astepta ,ce acte imi trebuie?agentul imobiliar spune ca nu sunt riscuri, ca totul se face la notar.
va multumesc!..dar cum procesul in cauza sa terminat prin hotarare judecatoreasca sa stabilit ca daune materiale sa primeasca doar copii si sotia celui decedat..cum parintii si fratii nu sunt stipulati in hotarare .intrebarea e, daca se mai poate face ceva..asiguratorul a platit daunele respective..
Buna ziua, As dori sa stiu daca in urma unui accident rutier soldat cu moartea sotului..parintii si fratii acestuia au drept la duane morale..avand in vedere ca procesul a avut loc si sa incheiat de curand.daune morale au primit doar sotia si copii acesteia.