avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament ipotecat

Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat.as vrea sa stiu la ce riscuri ma pot astepta ,ce acte imi trebuie?agentul imobiliar spune ca nu sunt riscuri, ca totul se face la notar.
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 10:57, 25 Februarie 2017
Cum sa cumparati un apartament ipotecat? Stiti ce inseamna ca e ipotecat?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot negocia o vânzare dacă agenția imobiliară se împotrivește? problema a intervenit în momentul în care am cerut să merg la un notar dorit de mine anthynidiany anthynidiany Vreau să cumpăr un apartament pe care l-am văzut printr-o agenție acum câteva zile. Eu nu am semnat nimic cu ei, dar vânzătorul are contract de ... (vezi toată discuția)
Vanzare - cumparare imobile you_lee you_lee Buna ziua , Ajutati-ma si pe mine va rog cu pasii care sunt de urmat in cazul in care , eu impreuna cu sotul , persoane fizice , dorim sa vindem un ... (vezi toată discuția)
Doresc să cumpăr un apartament, iar vânzătorul este executat ... Andreea29L Andreea29L Doresc să cumpăr un apartament, iar vânzătorul este executat silit de banca unde a făcut credit pentru acest apartament (Prima Casă). Este legal să ... (vezi toată discuția)