avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Repozitionare cadastrala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Repozitionare cadastrala

In anul 2019 un domn cadastrist a făcut lucrare la vecin,tot atunci mi-a făcut repozitionarea cadastrala (modificand coordonatele )fără consimtamantul meu. mi-a folosit copie de buletin (luata din primaria de care apartin eu nefiind in tara la acea data)si semnatura falsa..toate astea am constatat când am cerut actul aditional care era inscris in noul extras de carte funciara la care am lipsa 50 mp fata de cartea funciara făcută odată cu actul de vânzare cumpărare. ce pot face în momentul de fata , cadastristul mi-a maltratat curtea?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
daniel_26, utilizator
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 14:49, 25 Septembrie 2024
Bună ziua, trebuie studiatele actele și prezentată situația de fapt pe larg, pentru o recomandare adecvată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare carte funciara fara acordul meu erhabe erhabe Buna ziua Am cumparat o casa in afara Bucurestiului si am avut probleme legate de teren cu o batrana din vecinatate.Am contactat un expert cadastral pentru ... (vezi toată discuția)
Problema suprafațã teren extravilan bojflav bojflav În anul 2007 am cumpărat un teren extravilan în suprafață de 3200 mp, recepția actelor de către cadastru efectuându-se fără probleme. În ... (vezi toată discuția)
Lipsa coordonatelor unui teren agricol recent intabulat acasacugir acasacugir Buna seara' Am intabulat recent un teren agricol. Cadastristul care s-a ocupat cu cadastrul si intabularea ne-a trimis actele, dar in Extrasul de carte ... (vezi toată discuția)