Am intabulat recent un teren agricol. Cadastristul care s-a ocupat cu cadastrul si intabularea ne-a trimis actele, dar in Extrasul de carte funciara pentru informare la Anexa Nr. 1 la Partea I( extras de plan cadastral- detalii liniare imobil) nu sunt trecute
coordonatele Stereo 70 (x, y) ale punctelor de delimitare ale terenului.
Va rog sa-mi spuneti cum pot obtine aceste coordonate ?
Cu stima, acasacugir.
MUltumesc de interes!I-am cerut cadastristului aceste coordonate si mi-a trimis.... " contur
cadastru pe ortofoto tarla si parcela" la scara 1:1oooo!! Tot fara coordonate!
Terenul urmeaza sa fie dezmembrat intre coproprietari sI vreau sa stiu de unde plecam si unde ajungem! Daca sti coordonatele unui punct, poti ajunge la acel punct, chiar si pe internet!
Cu stima!
Buna seara
Dezmembrarea o face tot un cadastrist.
Cat priveste coordonatele, aveti dreptate si nu inteleg de ce nu vi le-a transmis in grade minute secunde si sutimi, eventual.
Buna ziua,
Da, tot respectivul cadastrist face si demzmembrarea( partea tehnica), dupa care ne prezentam la notar.
D.p.d.v. al lipsei coordonatelor, tot pe Anexa Nr.1 la Partea I, din extrasul de carte funciara, la rubrica "observatii" este
urmatoarea mentiune: "Imobil inregistrat in planul cadastral fara localizare certa, datorita lipsei planului parcelar". Am intrebat cadastristul si a zis ca asta poate sa dea o pzitionare a terenului, in limita de2-3 metri, mai la stanga, dreapta, sus sau jos fata de pozitia initiala!
Eu as fi impacat sa am coordonatele!!
Cu stima.