avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate glogojeanu2006

Activitate glogojeanu2006

Vreau să ştiu dacă s-a publicat în Monitorul oficial Decizia nr.6 din 16 februarie 2015 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie referitoare la subiectul din titlu.
Dacă da, rog indicaţi data şi numărul MO unde s-a publicat.
Sigur ca este asociatie de locatari! Am intrebat fiindca asociatia mi-a raspuns ca nu este parte comuna si vreau sa stiu pentru a actiona in judecata asociatia. Vreau prevederi legale la obiect, nu comentarii fara rost.
Vă rog să-mi răspundeţi la următoarea întrebare:
Am pierdut în 2011 rovigneta maşinii şi mi s-au făcut mai multe procese verbale contravenţionale la diverse perioade pentru care am făcut contestaţii la tribunale şi am încercat să dovedesc că am plătit-o.
Există o prevedere legală că pentru aceeaşi abatere se plăteşte doar o singură dată, chiar dacă s-au făcut mai multe constatări de organele de poliţie şi s-au emis procese verbale contravenţionale in perioada de valabilitate a rovignetei? După câte îmi amintesc, acest subiect a fost reglementat ca urmare a numeroaselor sesizări printr-o OG. care modifica Legea circulaţiei pe drumurile publice.
Care este această prevedere?

Balconul din curtea interioara este proprietate comuna? Cine plateste reparatiile?