avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Partile comune ale unui bloc vechi de locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Partile comune ale unui bloc vechi de locuinte

Balconul din curtea interioara este proprietate comuna? Cine plateste reparatiile?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:05, 3 Decembrie 2014
Pentru raspuns concret ,precizati daca la nivelul imobilului exista infiintata asociatie de proprietar
Balconul cui?
Care balcon?
Balconul de sus este jos sau la mijloc?
Asa intrebare, asa raspuns......#-o
Sigur ca este asociatie de locatari! Am intrebat fiindca asociatia mi-a raspuns ca nu este parte comuna si vreau sa stiu pentru a actiona in judecata asociatia. Vreau prevederi legale la obiect, nu comentarii fara rost.
Interventie moderator

Ca sa primiti raspuns cat de cat lamuritor, descrieti intai dv. situatia acelui balcon, ca noi, aici pe forum, nu stim configuratia blocului.
Pe acel balcon au acces toti locatarii blocului, numai anumite persoane, numai un singur proprietar....?

In blocurile in care locuim nu avem curti interioare si balcoane despre care nu stim ale cui sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatia, comuna sau privata? Almaris Almaris Buna ziua. As dori sa intreb daca hidroizolatia balcoanelor si teraselor dintr-un imobil de locuit aflate in proprietate privata este parte comuna sau privata. ... (vezi toată discuția)
Cum pot demola balcoanele ilegale ale vecinilor ? DeduMar DeduMar Buna ziua! Blocul în care locuiesc, face unghi de 90* cu blocul alăturat iar în spatele blocurilor vecinii de la parter și-au închis de mai mulți ani ... (vezi toată discuția)
Diverse aspecte din discutiile comitetului executiv infosystems4u infosystems4u Buna ziua, Sunt membru in comitetul executive al unei asociatii de proprietari si vreau sa ma lamuresc in legatura cu cateva aspecte luate in discutie in ... (vezi toată discuția)