avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate ariel27

Activitate ariel27

Discuție pensie de urmas
O nepoate primea pensi de urmas dupa tatal ei decedat , a implinit 18 ani dar pentru-ca este inca in scoala a primit pensie pama luna trecuta cand ia fost oprita pentru-ca sa casatorit.Exista aceasta optiune in lege ca sa-i fie anulata pensia de urmas dupa casatorie?
AM CONTRACTAT IN LUNA 11 ANUL 2007 un credit pe care nu am reusit sa-l achit integral,in data de 04.02 2011 am facut ultima plata dupa care nu am mai plati .data la care se incheia contractul era 20.12 2012.dupa un timp ma contacteaza o firma de recuperari creante care imi comunica faptul ca trebuie sa le platesc lor o suma aproape cat creditul initia ca ei sunt cei care au preluat creantele de la fosta banca cu care am incheiat contractul de credit.Reprezentantului firmei de recuperari i-am spus ca datoria este prescrisa dar mi-a cerut o dovada de la un avocat cum ca datoria este prescrisa . Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie de la care avocat pot obtine acest document?
tatal meu vinde o suprafata de teren,va trebui sa plateasca impozit la banii care ii primeste in urma vanzari acelui teren?
va multumesc!
in 2007 am contractat un credit in valoare de 12000 lei fara giranti fara garanti imobiliare ,am achitat din el 7500lei ultima plata fiind facuta in04.02.2011.Acum m-au contactat o firma de recuperari somandu-ma sa le achi suma de 11880 de lei intrucat ei au cumparat creantele de la banca de la care am luat creditul .Ma ameninta ca daca nu depun intr-un cont pe care mi l-au indicat ei macar 50 de lei ma vor executa silit. C
Ce ma sfatuiti sa fac?