Eu nu stiam exact daca este falsa bancnota sau nu este falsa. Mie mi-a venit in ghind ca poate este falsa bancnota dupa ce am dat bancnota prietenilor si nu o mai puteam intoarce bancnota pentru ca sa stiu exact daca este falsa sau nu falsa . Bancnota arata exact ca una adevarata dupa material, culoare si dimensiuni .Eu mam uitat fugitiv si nici nu stiu exact poate a avut acea linie de siguranta si eu cind mam uitat si nu am atras atentia la linie si de asta nu tin minte ca am vazut-o. Puteti sa-mi spuneti ce imi poate face in cel mai rau caz pentru aceasta situatie daca bancnota va fi falsa ? mersi
In ce sens probleme? Ajutati-ma va rog. A fost numai o singura bancnota de 1 leu si atit. Si prietenii au fost si au cumparat de la un magazin. Bancnota demult nu mai este la ei.
Buna. Ce trebuie sa fac?Eu sunt student si sunt disperat de acesta situatie. Cind am fost si am cumparat ceva de la magazinul din camin vanzatoarea ca rest mi-a dat o bancnota de 1 leu care era putin arsa la capat. Bancnota mie mi sa parut falsa deoarece eu imi aduc aminte ca nu tin minte sa vazut linia de securitate de la mijlocul bancnotei care trebu sa o vad.Eu am pus bancnota arsa in buzunar. Apoi tot in acesta zi eu am fost la niste prieteni si lor le trebuia sa cumpere ceva de la magazin si eu fara sa-mi dau seama la acel moment am dat sa cumpere si cu aceasta bancnota arsa putin. Ce poate sa se intimple si la ce sa ma astept in situatia asta? Eu nu am vrut si nu am avut in ghind sa dau o bancnota falsa si sa mint pe cineva.Mersi
Buna! Eu stiu ca ro.wikipedia.org este o enciclopedie libera si eu am intrat la articolul Discriminare pe ro.wikipedia.org si am vazut ca este butonul modifica si eu am sters in mod repetat si adresa mea de IP fost memorata pina ce eu am fost blocat.Eu am sters o parte adica eu am sters ce este discriminarea si felurile discriminarii si a ramas pe articolul din wikipedia o informatie incompleta a discriminarii.Articolul a fost restabilit la forma initiala peste 2 ore. Eu am vazut ca pe ro.wikipedia.org permite si poate toate persoanele sa modifice articolele din ro.wikipedia.org. Este infractiune ce am facut eu? Poate vizitatorii in acele 2 ore cind o parte importanta din articolul Discriminare era stearsa sa depuna plingere penala impotriva mea ca din cauza mea vizitatorii nu au stiut ce este discriminarea si felurile discriminarii si din aceasta cauza vizitatorii au avut de suferit?
Salutare,am o intrebare care ma framinta, exemplu mie mi se poate aplica dupa noul cod penal roman 2014 solutia suspendarea exectarii pedepsei?in cazul ca eu fiind student strain nu am buletin romanesc am numai pasaport rominesc cu domiciliu in republica moldova si buletin din Republica Moldova si pasaport din R.Moldova.neavind antecedente penale nici in Romania nici in R.Moldova. Infractiunea care am facuto un cetatean roman cu pasaport romanesc cu domiciliu in Romania si buletin romanesc cu domiciliu in Romania fara antecedente primeste suspendare. mi se aplica si mie suspendarea macar ca sunt strain ?
Ms de raspuns , mie frica pentru acest caz si aceasta incalcare , vad ca articolul care l-am incalcat prevede inchisoare 6 luni pina la 3 ani, mie teama, cred ca nu ajung la inchisoare ? poate sa-ni puna o amenda administrativa ?