avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate stmonica

Activitate stmonica

Răspuns la discuția ancheta sociala divort la notar
nu cred ca se va schimba...dar vreau sa fiu pregatita pt orice. Are alta relatie acum...cred ca cei doi copii il incurca
Răspuns la discuția ancheta sociala divort la notar
in cazul in care se razgandeste sotul ....c-ar vrea copiiii..se poate tine cont ca domiciliul acestora este, pana imi gasesc eu alceva, in acelasi loc ca pana acum......poate conta in cazul unui proces?
Răspuns la discuția divort la notar sau la tribunal
exista o casa pe care am construit-o din creditul ipotecar, nu este gata 100%...dar nici unul din noi su-si permite acest credit singur. Eu daca ma mut cu chirie clar nu voi mai plati si se va ajunge la executare, va fi executat apartamentul soacrei mele care este pus ipoteca dupa care probabil si care si poprire pe salariu.....iar eu vreau sa ies din acest credit sa-mi cumpar singura un apartament unde sa stau cu copiii....lucru care va fi imposibil dac avoi fi executatta
Răspuns la discuția divort la notar sau la tribunal
am calitate de codebitor doar la creditul ipotecar pe care l-am facut amandoi, la celelalte nu , nici nu stiam de ele. In legatura cu vina ..ideea era ca daca banca va ajunge sa ne execute sa-l pot da in judecata ca din culpa lui nu mai putem plati, si sa-i cer daune...e o idee
Buna ziua
revin cu alte intrebari.....eu si sotul divortam...ne-am inteles amiabil sa mergem la notariat.....insa eu am descoperit o gramada de minciuni inclusiv niste credite facute de el fara ca eu sa stiu.Avem deja un credit cu ipoteca luat impreuna. La partaj....ce legatura am eu cu acele credite? Ne-am inteles si asupra partajului...care este foarte complicat, dar cum ma afecteaza pe mine aceste credite? Este mai bine sa merg la tribunat si sa divortez din vina lui? el este de acord si cu aceast avarianta. Ma ajuta cu ceva aceasta "vina" luata asupra lui? Multumesc
Buna ziua,
Urmeaza sa divortez de sotul meu amiabil la notariat. As vrea sa stiu in ce consta ancheta sociala care se va face (avem 2 copii minori de 5 si 8 ani). Eu urmeaza sa ma mut cu chirie, insa vreau sa si mergem la notariat cat mai repede. Intrebarile mele ar fi:
1. putem declara ca domiciliul copiilor sa fie in continuare in apartamentul soacrei mele unde am locuit toti pana in mom. divortului, pana imi gasesc eu un apartament
2. trebuie sa-mi gasesc intai apartament si pe urma sa demaratm actiunea de divort astfel incat cei de la protectia copilului sa aiba unde venipt ancheta?
3. trebuie sa am contract de chirie obligatoriu (stiti cum se inchiriaza...pentru evitarea impozitelor)
Multumesc
Răspuns la discuția Blocare cont economii copii
Titular este copilul, eu sunt imputernicita (ceea ceeste logis fiind minori)....ati spus teoretic...dar practic? se pot atinge de acesti bani sau nu..legea ce spune???
Buna ziua. Am deschise la o banca doua conturi de economii pe numele copiilor minori, eu fiind imputernicita pe aceste conturi. In cazul unei executari silite / poprire salariu...se poate ajunge la aceste conturi? Poate cere blocarea banca acestor conturi pentru stingerea datoriei daca sunt pe numele copiilor?
Din pacate nu pot luat alt credit acum, am deja unu...nicio banca nu imi aproba
Buna ziua
Ma intereseaza sa stiu ce sanse am sa iau un credit daca ai fost executat silit? Ideea este ca eu voi divorta si nu voi mai plati rata la creditul luat impreuna cu sotul meu...nu ca nu vreau dar nu o sa mai pot avand in vedere ca trebuie sa platesc chirie. Sotul nu-si permite sa plateasca creditul singur deci probabil se va ajunge la executare. Eu imi doresc sa ies din credit, sotul este de acord, nu stim daca bancaeste de aceeasi parere.
In cat timp pot accesa un nou credit in cazul acestei executari? Este adevarat ca daca platesti o taxa esti sters din biriul de credit?
Multumesc