avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Activitate ultracod

Activitate ultracod

Va rog sa imi spune-ti si mie daca la infiintarea unei Intreprinderi individuale este obligatoriu ca numele acestei intreprinderi sa fie "Numele din C.I." urmat de I.i sau se poate pune si o prescurtare a numelui sau o alta denumire.
As vrea sa comercializez componente de calc noi si second si prin punt de lucru si prin magazin virtual, si nu stiu ce ar fi mai bine srl sau Intreprindere individuala. As vrea sa ma declar platitor de TVA, impozit pe profit , pentru a putea lucra si cu persoane juridice.
Mentionez ca intentionez ca o perioda o sa lucrez singur dupa care voi angaja o persoana,.Se poate participa la licitatii ca Intreprindere individuala?Se poate lua ISO pe I.i?
Care sunt avantajele reale si dejavantejele ale unui srl fata de I.i?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Va rog putin ajutor....
Multumesc mult pentru informatii
Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii....tocmai am infiintat o societate comerciala cu profil IT(vanzari tehnica de calcul)sediul social fiind in propria locuinta...pot efectua comert de aici?? ..iar in cazul inchirierii unui spatiu comercial acesta trebuie inregistrat neaparat la Finante si REgistrul Comertului ca punct de lucru?? ...cu toate ca doresc ca la respectivul spatiu sa fie mai degraba un magazin de prezentare....
Va multumesc mult pentru intelegere