avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va rog putin ajutor....
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va rog putin ajutor....

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii....tocmai am infiintat o societate comerciala cu profil IT(vanzari tehnica de calcul)sediul social fiind in propria locuinta...pot efectua comert de aici?? ..iar in cazul inchirierii unui spatiu comercial acesta trebuie inregistrat neaparat la Finante si REgistrul Comertului ca punct de lucru?? ...cu toate ca doresc ca la respectivul spatiu sa fie mai degraba un magazin de prezentare....
Va multumesc mult pentru intelegere
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 23:06, 9 Martie 2007

Buna ziua,
pot efectua comert de aici?? ..iar in cazul inchirierii unui spatiu comercial acesta trebuie inregistrat neaparat la Finante si REgistrul Comertului ca punct de lucru??

1. da, daca la RC ati completat declaratia ca desfasurati activitate la sediul social, declaratia1 parca....
2. da.
orice spatiu de desfacere/ prezentare/ achizitie se declara ca punct de lucru:(
Multumesc mult pentru informatii
pentru putin:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Cum pot deschide punct de lucru Am facut un SRL in alt judet si vreau sa deschid punct de lucru la Bucuresti, nu am avut nici un fel de activitate pe acest SRL si nu sunt platitor de TVA asha ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru otto2007 otto2007 Buna ziua Am o intreprindere familiala infiintata in 2008. In decembrie 2011 am facut un contract de inchiriere cu o persoana juridica pt un spatiu in care ... (vezi toată discuția)