avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate teonisia

Activitate teonisia

Răspuns la discuția Despagubire CASCO pentru furt
CASCO este un contract intre parti, nu are legatura cu RCA! Daca in polita este asigurat riscul de furt sunt obligati sa va despagubeasca.In acest caz nici nu e nevoie sa aveti RCA, nu are legatura!
Răspuns la discuția Despagubire CASCO pentru furt
Ai polita RCA incheiata la alta firma?
Buna ziua,

Intr-o intersectie nedirijata, datorita lipsei de vizibilitate un autovehicul intra mai mult in intersectie ca sa se asigure.Alt autovehicul care circula cu viteza foarte mare a evitat autovehiculul intrat in intersectie tragand de volan stanga si a intrat in bordura.Nu a mai putut sa fie deplasat avand bratul de la roata rupt.Conducatorul primului autovehicul si-a recunoscut vina, urmand ca a doua zi sa se intalneasca pentru constatul amiabil deoarece nu il aveau la ei. Nu ar fi fost mai bine sa mearga la politie? Ma gandesc ca din punct de vedere al asiguratorului avand in vedere ca nu exista o coleziune intre cele doua masini, este destul de greu de probat accidentul.:(
Buna ziua,

Un pieton a coborat pe partea carosabila prin loc nepermis ca sa ocoleasca o masina parcata pe trotuar.Un autovehicul cu remorca in timp ce dadea cu spatele il accidenteaza grav.Dupa 10 zile de coma pietonul moare.Daca la analizele pietonului s-a gasit alcool in sange este posibil sa fie considerat singurul vinovat, sau in astfel de cazuri de obicei este culpa comuna? Politistul a sfatuit familia sa nu faca plangere ca mortul e vinovat.Inca nu s-a eliberat anexa 2.