avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate danaprv

Activitate danaprv

Buna ziua! Tata e decedat în 1991,avem succesiunea după el,eu -mama-sora,dar atunci nu trebuia cadastru.Am făcut cu mama un contract de întreținere pt partea ei de casa,dar nu am cadastru, deoarece nu ne-am înțeles cu sora in privința actelor,vrea mai mult decât este in acte, specific ca ea nu locuiește la aceasta adresa. Este în regula acest act de întreținere? Ce ar trebui sa fac sa intru in legalitate,mama a decedat intre timp, cu certificat de moștenitor? Mulțumesc.
Discuție Acte casa
Bună seara! Am facut o constructie pe un teren aflat în proprietatea părinților, tata e decedat avem succesiunea după el,eu-mama- sora,construcția este facuta acum 12 ani. Mama vrea sa imi dea mie partea ei,dar tb sa fac actele casei. Mi sa spus că îmi tb aviz de la un inginer MLPAT,care mi-a spus că îmi tb proiect si ar costa 4000€. Este corect sa urmez acesti pasi ? Ce pasi tb sa urmez pt a intra în legalitate? Ce acte pot face cu mama pt a fi inatacabile in instanță? Mulțumesc!
Discuție popriri salariu
am facut un imprumut la banca in franci in 2008 pe 10 ani,din iulie 2012 nu am mai putut plati ,iar din mai 2014 mi se face poprire salariu.este legal,mai ales ca creditul meu este inca in desfasurare?
Discuție impartire casa
locuiesc cu mama,tata este decedat si mai am o sora.succesiunea la casa este facuta.as dori sa stiu daca mama imi poate vinde jumatate din partea ei pentru a face jumatate din casa,fara sa stie sora mea?