avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa

Bună seara! Am facut o constructie pe un teren aflat în proprietatea părinților, tata e decedat avem succesiunea după el,eu-mama- sora,construcția este facuta acum 12 ani. Mama vrea sa imi dea mie partea ei,dar tb sa fac actele casei. Mi sa spus că îmi tb aviz de la un inginer MLPAT,care mi-a spus că îmi tb proiect si ar costa 4000€. Este corect sa urmez acesti pasi ? Ce pasi tb sa urmez pt a intra în legalitate? Ce acte pot face cu mama pt a fi inatacabile in instanță? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Inscrierea proprietatii in cartea funciara Tulbas Camelia Rita Tulbas Camelia Rita Am mostenit de la parintii decedati o suprafata de teren pe care parintii mei au cumparat-o cu acte facute de mana de la vecinii, care au decedat si ei intre ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)
Optinerea titlului proprietateneridicat de parinti dupa decesul acestora . primesc primesc tata decedat de 5 ani, mama anul acesta , ce pasi trebuiesc facuti pentru a intra in posesia titlului de proprietate ,ca dupa asta sa dezbatem succeciunea. (vezi toată discuția)