As dori o informatie referitor la o citatie in care am calitatea de intervenient. Procesul in care sunt citat este o plangere contraventionala, in citatie scrie ca in caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa). Inscrisul asta la ce se refera, cine il trimite si ce se intampla daca nu ma prezint?
Buna seara,
Am nevoie de un sfat si eventual de cineva care sa ma ajute.
Am inchiriat unei persoane juridice o garsoniera iar la finalizarea contractului mi-a lasat o datorie de 1500 lei la intretinere, din informatiile primite ar trebui sai fac o notificare prin intermediul unui executor judecatoresc si daca nu raspunde il dau in judecata. Intrebarea este cine trebuie sa-l someze eu ca proprietar in baza contractului sau asociatia de proprietari, daca eu atunci ce ar trebui sa scriu in somatie si cam cat ar costa toata actiunea de recuperare?
Multumesc
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati si pe mine in cazul unei succesiuni
Vreau sa deschid succesiune dupa tatal meu care a murit acum 12 ani
Mama traieste la fel si sora mea; mai putin fratele meu care a murit acum 3 ani
As dori sa stiu cine si ce drepturi are asupra casei parintilor mei avand in vedere ca fratele meu decedat mai are 3 fiice
Daca se poate si tarife pentru aceasta actiune si chiar un telefon al celor care ar dori sa se ocupe de aceasta