avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Somatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Somatie

Buna seara,
Am nevoie de un sfat si eventual de cineva care sa ma ajute.
Am inchiriat unei persoane juridice o garsoniera iar la finalizarea contractului mi-a lasat o datorie de 1500 lei la intretinere, din informatiile primite ar trebui sai fac o notificare prin intermediul unui executor judecatoresc si daca nu raspunde il dau in judecata. Intrebarea este cine trebuie sa-l someze eu ca proprietar in baza contractului sau asociatia de proprietari, daca eu atunci ce ar trebui sa scriu in somatie si cam cat ar costa toata actiunea de recuperare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mircea_savu2003 , utilizator 09:02, 27 Noiembrie 2012
Recomandabil este sa va adresati instantei cu cerere de emitere a ordonantei de plata.
Actiunea o veti deschide Dvs., in calitate de proprietar al imobilului ce a fost inchiriat. Va bazati actiunea pe OUG 119/2007,
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 Novac Razvan Novac Razvan am si eu o intrebare...sunt consilier juridic la o asociatie de proprietari si as vrea sa stiu daca pot sa solicit emiterea unei ordonante de plata pentru rau ... (vezi toată discuția)
Proprietar .. .nelinistit alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Buna, va scriu din Deva, sunt proaspata administrator de bloc :\">. Am o problema cu niste proprietari, in sensul ca, de ani de zile ocupa uscataria scarii ... (vezi toată discuția)