avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate raulblaga

Activitate raulblaga

Discuție Problema Altex
Buna ziua , mi-am achizitionat o unitate pc de la altex.ro , mi-a ajuns acasa , mi s-a stricat , adica se tot bloca , l-am trimis la reparat , mi l-a trimis acasa , am observat ca mi-a pus alta placa video , si calculatorul are aceleasi probleme , am vrut sa il trimit la reparat , am sunat la ei si mi s-a spus ca trimite firma de curier , in data de 17.01.2015 , in fiecare saptamana am sunat de vroe 3 ori sa vad de ce nu vine curieru , mi s-a spus ca nu stiu de ce nu a venit curierul si acuma din nou trimit curier , a trecut deja o luna si ceva de zile , si nimeni nu apare am sunat inapoi tot aceeasi poveste , am dat pe calculator aproape 2000 de lei si nu il pot folosi se stinge singur , si eu am nevoie de el pentru ca urmeaza sa dau un examen , nu stiu ce sa mai fac ca sa se ia ceva masura .
Buna ziua , Am o problema cu orange , luna trecuta am fost la orange si mi s-a spus ca am o tableta gratuita fiind client fidel , mi s-a spus ca o sa mi se prelungeasca abonamentul 2 luni de zile , si mi s-a spus ca mi se miscoreaza celelalte 3 abonamente si o sa platesc de la 200 de lei mai putin la 170 de lei , am zis ca bine ca vroiam sa renunt la unul dintre abonamente , si cand vine abomentul vad ca am de platit 300 de lei , sun la serviciul client si mi se spune ca am 1 cartela de 11 euro colibri cu care sa cumparat tableta , eu i-am zis ca nu mi s-a spus ca am de platit nimic voi plati mai putin si imi da lovitura de gratie spunandu-mi ca voi plati 24 de luni , cand am auzit aproape am lesinat , una mi se vorbeste alta se face , in plus pe una dintre foile nu era incercuit 24 de luni ca pe celelalte foi de abonament . Ce se poate face sa renunt la tableta , nu am de unde sa platesc atatia bani , avansul de la salar sa il dau la abonament si dupa ce mai mananc ? Ce se poate face dau tableta inapoi este in stare perfecta , nu voi putea plati abonamentul . Cine imi poate raspunde . raman recunsocator :sorry:#-o#-o
Buna ziua.Sunt angajat al unei firme de electricieni si nu am luat salarul pe luna septembrie,avansul pe luna aceasta si urmeaza salarul pe luna octombrie plus orele suplimentare de pe luna august.(fiind in revizie).Acum mi-am gasit un alt loc de munca si vreau sa ma mut.Nu stiu cum sa procedez sa imi recuper banii la zii pentru munca mea apoi sa ma mut la cealalta firma.Daca ma puteti ajuta cu unele sfaturi mi-ati fi de foarte mare folos.Va multumesc.
Răspuns la discuția Problema Politie
Si ce inseamna asta , adica ce se intampla mai departe ?
Nu prea înţeleg ce scrie aici , am 17 ani , vă rog frumos să mă ajutaţi , să înţeleg. Mulţumesc anticipat.
Mai jos am postat pozele documentelor
[ link extern ] /
Discuție Problema Orange
Bună ziua , am achiziţionat un telefon de la orange de aproximativ 4 luni , şi mi s-a defectat , l-am trimis în service , l-au trimis , telefonul nu a putut fi reparat , iar cei de la orange mi-au spus ca putea fi înlocuit cu unul nou dar nu îl mai au în stoc , şi mi s-a cerut as aleg alt telefon , dar toate erau mult mai slabe decât cel pe care l-am achiziţionat , şi nu am fost de acord cu schimbul acesta . Am făcut cerere de reziliere dacă nu se poate înlocui cu acelaşi model , doresc rezilierea contractului , sincer mi se pare o bătaie de joc . ªi am o întrebare dacă nu se poate înlocui cu acelaşi telefon , ce se întamplă rămân pe dinafară , sau primesc banii înapoi pe care i-am plătit ? Mulţumesc anticipat :)