avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema Altex
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema Altex

Buna ziua , mi-am achizitionat o unitate pc de la altex.ro , mi-a ajuns acasa , mi s-a stricat , adica se tot bloca , l-am trimis la reparat , mi l-a trimis acasa , am observat ca mi-a pus alta placa video , si calculatorul are aceleasi probleme , am vrut sa il trimit la reparat , am sunat la ei si mi s-a spus ca trimite firma de curier , in data de 17.01.2015 , in fiecare saptamana am sunat de vroe 3 ori sa vad de ce nu vine curieru , mi s-a spus ca nu stiu de ce nu a venit curierul si acuma din nou trimit curier , a trecut deja o luna si ceva de zile , si nimeni nu apare am sunat inapoi tot aceeasi poveste , am dat pe calculator aproape 2000 de lei si nu il pot folosi se stinge singur , si eu am nevoie de el pentru ca urmeaza sa dau un examen , nu stiu ce sa mai fac ca sa se ia ceva masura .
Cel mai recent răspuns: perianucostel , utilizator 19:02, 19 Februarie 2015
Sesizati ANPC
[ link extern ]
Protectia consumatorului. Eu am apelat in altte speta aproximativ asemanatoare si am fost uimit cum s-au miscat lucrurile. Poti face sesizarea online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Componente pc - cand se pot deconta? laurr29 laurr29 Buna ziua. Am un SRL pe care desfasor comert cu piese auto ce le comand online. Eu mi-am adus computerul de acasa, dar intre timp s-a stricat o placa ... (vezi toată discuția)
Emag sustine ca am spart tv-ul ce l-am trimis retur. cum sa procedez? chetraruc chetraruc Nu, nu am spart niciun TV. L-am trimis retur pentru ca pur si simplu nu mi-a placut produsul. Azi am fost sunat si mi s-a spus ca TV-ul este spart dar ... (vezi toată discuția)
Returnare sau schimbare produs AmzaC AmzaC Buna ziua, Doresc sa fiu cat mai scurt si mai clar in aceasta problema: Pe data de 24 noiembrie 2014 am cumparat online un telefon. La 20 zile mi s a stricat, ... (vezi toată discuția)