avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema Orange

Bună ziua , am achiziţionat un telefon de la orange de aproximativ 4 luni , şi mi s-a defectat , l-am trimis în service , l-au trimis , telefonul nu a putut fi reparat , iar cei de la orange mi-au spus ca putea fi înlocuit cu unul nou dar nu îl mai au în stoc , şi mi s-a cerut as aleg alt telefon , dar toate erau mult mai slabe decât cel pe care l-am achiziţionat , şi nu am fost de acord cu schimbul acesta . Am făcut cerere de reziliere dacă nu se poate înlocui cu acelaşi model , doresc rezilierea contractului , sincer mi se pare o bătaie de joc . ªi am o întrebare dacă nu se poate înlocui cu acelaşi telefon , ce se întamplă rămân pe dinafară , sau primesc banii înapoi pe care i-am plătit ? Mulţumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 15:19, 9 Iulie 2014
Verificati cu atentie toate clauzele contractuale si, in masura in care sesizati vreo incalcare sau o abordare abuziva a problemei dvs, formulati si o sesizare a protectia consumatorului. Veti constata ca nu sunteti singurul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie telefon mobil Myhai007 Myhai007 Buna ziua, Am trimis un telefon la garantie acesta neavand program publicu a trebuit sa il duc la firma X. Telefonul avea mai multe probleme: nu se auzea cand ... (vezi toată discuția)
Telefon cumparat...defect incepatorul12 incepatorul12 Salutare, Am si eu un prieten ce are o problema dar nu mai are acces la internet. Mai jos gasiti sesizarea lui pe care a facut-o la opc. Credeti ca are vreo ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil Miki37 Miki37 Am cumparat un telefon mobil si a fost trimis in service de 3 ori pana acum. Prima data (februarie 2016) avea ecranul verde la luminozitate mica si a fost ... (vezi toată discuția)