buna ziua, unul din salariatii unitatii a fost arestat preventiv in timpul concediului de odihna. E valabila suspendarea contractului de munca in aceasta perioada?Cum trebuie sa procedam? Multumim!
oanaboro
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua, am sesizat ca de 3 ani oprim impozit pentru tichete pentru un salariat cu certificat de handicap. Pentru a rectifica impozitul trebuie sa fac d112 rectificativa in fiecare luna pe ultimii 3 ani sau pot modifica impozitul in ultima d112(cea lunara)?
un angajat in 03.06.2014 a avut un accident de circulatie in data de 06.07.2014 -08.07.2014 cod indemnizatie 06,urgenta 157,cod diagnostic 901,din 09.07.2014-29.07.2014 cod ind.01,cod diagnostic 901,din 30.07.2014-31.07.2014 cod ind.01,cod diagnostic 901.fiind primul loc de munca pentru persoana respectiva ,am luat ca baza de calcul brutul pe luna iunie cu 19 zile cat a lucrat.de la casa de sanatate am primit raspuns ca nu e corect ,ca omul nu are baza de calcul deci nu trebuia sa i platim medicalul.cum trebuie sa procedam acum?
Va multumesc!
buna ziua,in data de 31 martie o persoana se pensioneaza.cu 01.04 incepe un alt contract de munca in cadrul aceleiasi unitati.este legala compensarea zilelor de concediu de odihna neefectuat pentru primele 3 luni?
cum se calculeaza concediul de odihna in cazul contractului de mandat si se poate compensa in bani la sfarsitul anului chiar daca nu inceteaza contractul?
buna ziua,puteti sa ma ajutati si pe mine sa lamuresc o problema?lucrez pe salarizare si intampin dificultati la retinerea banilor pe concediul de odihna efectuat la inceputul anului (pe perioada necuvenita) in situatia in care brutul retinut e mai mare decat brutul din ultima luna lucrata....