avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate adeline2014

Activitate adeline2014

Bun gasit !
Am marea rugaminte catre dvs. sa imi deslusiti cum pot reactiva o firma care a functionat intre martie 2009 si mai 2010 ....
Am fost pusa in imposibilitatea de a mai continua activitatea comerciala din cauza unei operatii chirurgicale ....
Au fost depuse actele contabile pe 2009 si platite impozitele dar pt. anul 2010 , nu am depus nimic .
Societatea a avut drept sediu propria locuinta , prin comodat .
Intrucat figurez cu cazier fiscal , as vrea sa ajung in legalitate cu firma si eventual sa o activez /inchid .
Cu ce ma sfatuiti sa incep ?
Mentionez ca nu mai am nici un fel de evidenta din 2010 , deteriorandu se in timp ....Doar inregistrarea casei de marcat .
Multumiri anticipate !!

In anul 2007 , am achizitionat o casa , construita in 2005 .La vremea aceea a
costat destul de mult .In contract scria ca este din BCA si , surpriza , in 2009 , cand ne-am mutat in casa cea noua , care era de fapt o incapere mare , pe care ulterior am compartimentat-o , surpriza a fost cand am batut in cui in perete , a cazut o jumatate de metru patrat de tencuiala si , am vazut ca BCA -ul este , due fapt , boltar!!! Asta , una , dar de curand a inceput sa ploua prin acoperis si cum tavanul casei este din Rigips ! , fapt nementionat in contract , am achizitionat materialele necesare schimbarii acoperisului: tabla, scanduri , folie .Se pare ca insasi structura , cadrul de lemn al acoperisului, este necorespunzatoare sustinerii unei acoperiri cu scandura si tabla . As vrea sa stiu daca este tardiva o actiune impotriva celor care mi-au vandut o casa total neconforma cu realitatea . Mentionez ca toate aceste neplaceri le-am constatat la cativa ani dupa achizitionarea casei , nelocuind in ea decat dupa cativa ani .Va multumesc anticipat .
Răspuns la discuția Bunuri in timpul casatoriei
Va multumesc pentru raspuns .
Buna seara ! Va solicit , cu mare rugaminte , un punct de vedere , legat de bunurile dobandite in timpul casatoriei de unul dintre soti , dar nu mosteniri.
Mai exact este vorba de masini , numai vreo trei , pe care le-a achizitionat ,sotul meu pentru copii lui , din prima casatorie .
Nu vreau nimic , numai sa stiu daca acestea sunt bunuri comune , atata vreme cat nu a contribuit cu nimic atat la intretinerea mea cat si la cheltuielile casei in care locuim , casa fiind a mea , mostenire dinainte de casatorie .Ba , mai mult , pana anul trecut , eu ii plateam pana si abonamentul la telefonul mobil , multe zeci de milioane , pe cativa ani ......Va multumesc .