buna ziua,
vreau sa efectuez platile online pt taxele de salariu,nu am mai facut niciodata pana acum,deci e prima data.
imi puteti spune un link?adresa ceva?
multumesc
Buna ziua,am nevoie de ajutor.
mi-am deschis SRL in romania,si dupa ce am depus actele la registrul comertului de pe langa tribunalul iasi,mi sa spus ca in proprietatea mea mai este o alta firma deschisa,un alt srl.Eu nu stiam nimic,si nici parintii mei,actele nu au fost date nimanui.cum pot afla cine a deschis srl pe acea proprietate fara permisiunea parintilor?#-o nu am reusit sa depun cerere la fisc sau anaf din cauza ca a trebuit sa lpec in strainatate,si vreau sa aflu cine a facut acest lucru.
va rog sa ma ajutati #-o X-(
Buna ziua,
Am infiintat si eu un SRL in romania,cu gandul sa lucrez in italia.si ce a fost publicat mai sus este adevarat,exact la fel am procedat si eu.ca sa pot efectua lucrari in italia ce trebuie sa mai fac?
va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi!
Buna ziua,
daca deschid un srl in romania,si vreau sa lucrez in italia,trebuie sa platesc taxe si in italia?firma neplatitoare de TVA,cum poate sa nu plateasca TVA-ul in italia cumparand marfuri din italia,instalandule tot in italia dar platind taxe tot in romania?
trebuie sa efectueze lucrari si in romania in timp ce efectueaza in italia?de ce trebuie sa fiu inscris in R.O.I. ?
Aici mi sa spus ca nu trebuie sa fiu inscris in R.O.I, ca sa platesc taxe doar in romania,daca sunt inscris platesc taxele doar in italia.
sunt in dubii,si nu stiu cum sa fac,ma puteti ajuta va rog?
Buna ziua,
Cu putin timp in urma am deschis firma srl in Romania,si vreau sa prestez servicii in Italia.incep sa am clienti,si trebuie sa fac factura.ca sa pot factura,trebuie sa activez vreo ceva in Romania?Sa merg aici in Italia la vreun contabil? Trebuie sa ma inregistrez si aici?
Multumesc
Buna ziua,
As vrea un model de factura care sa o pot folosi in Italia desi firma este inregistrata in Romania,vreau sa fie cat mai completa.Ca atunci cand o citeste cineva sa inteleaga ca e o firma serioasa,ca e de calitate si lucreaza bine.
Multumesc