avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
nici chiar in ipoteza in care proprietarul are acele amenzi
ART. 165 Ordinea stingerii obligațiilor fiscale-cod procedura fiscala
(2) Prin excepție de la prevederile alin. (1), în cazul creanțelor fiscale administrate de organul fiscal local cu suma plătită se sting cu prioritate amenzile contravenționale individualizate în titluri executorii, în ordinea vechimii, chiar dacă debitorul indică un alt tip de obligație fiscală. Aceste prevederi nu se aplică în cazul plății taxelor astfel cum sunt definite la art. 1 pct. 36.
www.avocatnet.ro/content/art...
Daca sunt coproprietari e complicata situatia.
Are insa dreptul sa plateasca impozitul si fara sa plateasca amenda sotului.
Sa adreseze o cerere in scris si sa ia nr de inregistrare la cerere.
Sa precizeze ca astazi...data de...s-a prezentat...etc...
Ca apoi ii mai aplica si penalitati de intarziere ca nu a platit impozitul...
Stimate domn, v-am spus ca va inteleg dar nu cred ca apararea asta o sa tina, daca va stiati cu probleme, trebuia sa alegeti sa mergeti pe scari, stiti si dvs ca lifturile se blocheaza mereu.
V-am spus sfatul meu, incercati sa va intelegeti amiabil cu administratia respectiva iar daca o faceti sa intocmiti un incris in acest sens, eventual mergeti la un mediator.
amenda va ajunge la dumneavoastra . in caz ca nu o platiti va fi instiintata si primaria pe raza careia locuiti .
ideea este s-o primiti mai devreme de 48 de ore , sa o platiti la jumatate(ceea ce n-o sa se intample).
sa ajungeti in instanta pentru o amenda de la RATB...este pierdere de vreme si...mai mare daraua .
data viitoare , mare atentie cu cardurile , dar , sa stiti ca si dumneavoastra aveti dreptul sa cereti detalii despre actiunea controlorilor , cum ar fi delegatia pe linia x , segmentul in care are drept sa faca control , cat si despre lipsa uniformei trebuie sa dea argumente .
in caz ca are drept de control , trebuie sa fie insotit de un agent de politie sau de un jandarm , nu sa-i cheme prin 112 .
Stimate domn, v-am spus ca va inteleg dar nu cred ca apararea asta o sa tina, daca va stiati cu probleme, trebuia sa alegeti sa mergeti pe scari, stiti si dvs ca lifturile se blocheaza mereu.
V-am spus sfatul meu, incercati sa va intelegeti amiabil cu administratia respectiva iar daca o faceti sa intocmiti un incris in acest sens, eventual mergeti la un mediator.
ok , dar administratia blocului trebuie sa recupereze prejudiciul creat prin distrugere de catre cineva.
faptul ca cel care sufera de claustrofobie (panica creeata de spatii inguste) si culmea foloseste liftul (spatiu ingust), crede ca are dreptul sa distruga bunul unei comunitati ? mai ales ca utilizatorul liftului , venea de la o petrecere ...